Resultaten voor cc de warande liedekerke

GC Warande, Liedekerke De Motoen.
Het Gemeenschapscentrum Warande in Liedekerke bevindt zich aan de Opperstraat 29, 1770 Liedekerke. De ingang van de toneelzaal bevindt zich aan de zijkant van het gebouw op de hoek van de Opperstraat en de Steinfurtdreef. Je komt via de dubbele deur naar binnen en neemt de trap of de lift naar de tweede verdieping.
lening aanvragen
GC Warande Liedekerke Liedekerke.
Het Gemeenschapscentrum De Warande staat voor gemeenschapsvorming, culturele banden, samenwerking, ondersteuning. Maar daarnaast zorgt het gemeenschapscentrum, samen met de talloze culturele vereningen die onze gemeente rijk is, voor een uitgebalanceerd artistiek en vormingsaanbod. Opperstraat 31, 1770 Liedekerke 50.8703354 4.0845548 Contact.
boxspring
Seizoensbrochure Liedekerke.
Wil je de seizoensbrochure gratis thuis ontvangen? Vul dan ons webformulier in. Delen Tweet Google E-mail. Openingsuren en sluitingsdagen. Gesloten van 1500: tot 1730!: dinsdag 13 juni 2017 dinsdag 11 juli 2017 vrijdag 21 juli 2017 dinsdag 15 augustus 2017 maandag 02 oktober 2017 woensdag 01 november 2017 donderdag 02 november 2017 zaterdag 11 november 2017 maandag 25 december 2017 dinsdag 26 december 2017. Warandestraat 22 1770 Liedekerke Vlaanderen, België.
wkk
GC Warande Liedekerke Liedekerke cultuurkuur.be.
Om de pagina van deze organisatie te bewerken moet je geregistreerd zijn als beheerder van deze organisatie. Dien hiervoor een aanvraag in. Ga dankzij dynamoOPWEG gratis met De Lijn op klasuitstap naar een culturele bestemming. GC Warande Liedekerke komt momenteel niet in aanmerking voor een dynamoOPWEG-subsidie.
GC Warande Liedekerke UiT in Vlaanderen.
GC Warande Liedekerke. Toon volledige agenda van GC Warande. Deel deze pagina. Ah zo baby, je bent dus op zoek naar tips in. 2000 Blijf niet te vaak thuis! Schrijf je in op onze nieuwsbrief en word wekelijks getipt over wat er speelt in de buurt van Antwerpen en daarbuiten! Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief boordevol UiTtips! Cultuur in de duisternis. De Verborgen Parel in. Een unieke site met indrukwekkende verhalen. De leukste openluchtzwembaden. Voor een frisse duik onder de blote hemel. UiT in het Weekend. 5 tips om je warm te maken voor het weekend. De beste barbecueplekjes. Gentse Feesten 2018. Vree wijze tips voor het grootste volksfeest in Europa! De Verborgen Parel in. Dit stadspaleis tussen Hema en HM slingert je terug in de tijd. Duurzaam festivalplezier: hier. Festivals voor foodies. 4 tips voor wie de obligate hamburger beu is. Niet te missen. Schatten van Vlieg. Vlieg MyFamily nemen speurneuzen deze zomer mee op schattenjacht in Vlaanderen en Brussel. De Verborgen Parel. Tone Vannieuwkerke neemt je mee naar zijn verborgen parel in Koekelare: CC De Brouwerij.
Theatervoorstelling, Liedekerke UiT in Vlaanderen.
Liedekerke, GC Warande. 1-13 van 13 resultaten. Ontvang een e-mail als er nieuwe resultaten zijn. Bewaar deze zoekopdracht. Ah zo baby, je bent dus op zoek naar tips in. 2000 Blijf niet te vaak thuis! Schrijf je in op onze nieuwsbrief en word wekelijks getipt over wat er speelt in de buurt van Antwerpen en daarbuiten! Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief boordevol UiTtips! Cultuur in de duisternis. De Verborgen Parel in. Een unieke site met indrukwekkende verhalen. De leukste openluchtzwembaden. Voor een frisse duik onder de blote hemel. UiT in het Weekend. 5 tips om je warm te maken voor het weekend. De beste barbecueplekjes. Gentse Feesten 2018. Vree wijze tips voor het grootste volksfeest in Europa! De Verborgen Parel in. Dit stadspaleis tussen Hema en HM slingert je terug in de tijd. Duurzaam festivalplezier: hier. Festivals voor foodies. 4 tips voor wie de obligate hamburger beu is. Niet te missen. Schatten van Vlieg. Vlieg MyFamily nemen speurneuzen deze zomer mee op schattenjacht in Vlaanderen en Brussel. De Verborgen Parel. Tone Vannieuwkerke neemt je mee naar zijn verborgen parel in Koekelare: CC De Brouwerij.
GC Warande Liedekerke UiT in Vlaanderen.
GC Warande Liedekerke. Toon volledige agenda van GC Warande. Deel deze pagina. Ah zo baby, je bent dus op zoek naar tips in. 2000 Blijf niet te vaak thuis! Schrijf je in op onze nieuwsbrief en word wekelijks getipt over wat er speelt in de buurt van Antwerpen en daarbuiten!
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Christof Chapsis zingt Wij kunnen de wereld aan in CC De Warande in Liedekerke De PADI show KW.be.
Op 17 februari staat Christof Chapsis met liveband in CC Warande in Liedekerke, waar hij zijn verjaardagsconcert viert in het bijzijn van Eveline Cannoot en Davy Gilles. De deuren openen om 19.30 uur, de show start om 20 uur. Toegang: 15 euro per kaart.
Gemeenschapscentrum Warande Liedekerke.
De vergoeding voor het gebruik van één van de vergaderlokalen van het gemeenschapscentrum wordt als volgt vastgesteld.: gebruik per dagdeel. gebruik per dag. Gebruikers en tariefreglement GC Warande. Reserveren kan u door naar onze website reservaties.liedekerke.be te surfen. Reserveer een zaal/ controleer beschikbaarheid. Delen Tweet Google E-mail. Openingsuren en sluitingsdagen. Gesloten van 1500: tot 1730!: dinsdag 13 juni 2017 dinsdag 11 juli 2017 vrijdag 21 juli 2017 dinsdag 15 augustus 2017 maandag 02 oktober 2017 woensdag 01 november 2017 donderdag 02 november 2017 zaterdag 11 november 2017 maandag 25 december 2017 dinsdag 26 december 2017. Warandestraat 22 1770 Liedekerke Vlaanderen, België.

Contacteer ons