Resultaten voor cc de warande liedekerke

GC Warande Liedekerke Liedekerke.
Het Gemeenschapscentrum De Warande staat voor gemeenschapsvorming, culturele banden, samenwerking, ondersteuning. Maar daarnaast zorgt het gemeenschapscentrum, samen met de talloze culturele vereningen die onze gemeente rijk is, voor een uitgebalanceerd artistiek en vormingsaanbod. Opperstraat 31, 1770 Liedekerke 50.8703354 4.0845548 Contact.
simulatie hypothecaire lening
GC Warande Liedekerke UiT in Vlaanderen.
Het Gemeenschapscentrum De Warande staat voor gemeenschapsvorming, culturele banden, samenwerking, ondersteuning. Maar daarnaast zorgt het gemeenschapscentrum, samen met de talloze culturele vereningen die onze gemeente rijk is, voor een uitgebalanceerd artistiek en vormingsaanbod. Opperstraat 29 1770 Liedekerke. Hoe geraak ik hier?
puzzel
Gc warande seizoensbrochure 2016 2017 by Communicatie gemeente Liedekerke issuu. Issuu.
Gc warande seizoensbrochure 2016 2017. Published on May 26, 2016. Dit jaar valt de sneeuw vroeg in Liedekerke We trappen het seizoen af met de zotte beats van Les Truttes en nadien volgt Nicolas wiens truc. Connecting content to people.
slotenmaker antwerpen
GC Warande, Liedekerke De Motoen.
Het Gemeenschapscentrum Warande in Liedekerke bevindt zich aan de Opperstraat 29, 1770 Liedekerke. De ingang van de toneelzaal bevindt zich aan de zijkant van het gebouw op de hoek van de Opperstraat en de Steinfurtdreef. Je komt via de dubbele deur naar binnen en neemt de trap of de lift naar de tweede verdieping.
GC Warande Liedekerke Startpagina Facebook.
Fire in the house met Clara en Jo! Jan De Wilde 25 maart @ GC Warande Liedekerke. GC Warande Liedekerke. 4 mei om 1006.: Arnout is in the house.tot straks allemaal! GC Warande Liedekerke heeft het bericht van UiTin1770 gedeeld.
Christof Chapsis zingt Wij kunnen de wereld aan in CC De Warande in Liedekerke De PADI show KW.be.
Op 17 februari staat Christof Chapsis met liveband in CC Warande in Liedekerke, waar hij zijn verjaardagsconcert viert in het bijzijn van Eveline Cannoot en Davy Gilles. De deuren openen om 19.30 uur, de show start om 20 uur. Toegang: 15 euro per kaart.
GC Warande Liedekerke Liedekerke cultuurkuur.be.
Om de pagina van deze organisatie te bewerken moet je geregistreerd zijn als beheerder van deze organisatie. Dien hiervoor een aanvraag in. Ga dankzij dynamoOPWEG gratis met De Lijn op klasuitstap naar een culturele bestemming. GC Warande Liedekerke komt momenteel niet in aanmerking voor een dynamoOPWEG-subsidie.
Andy Peelman presenteert Liedekerke Schlagert Showbizzsite.
Andy Peelman, bij veel mensen bekender onder de naam Koen Baetens van De Buurtpolitie zal de show presenteren. Optredens zijn er van Corry Konings, Paul Severs, Sasha Davy, Christof Chapsis, Johan Veugelers, Nicky Jones en Jacky Lafon. Dj Stoffel zorgt voor de Afterparty. Tekst: Nico Vanaken. Nicky Jones, Dj Stoffel, Cc Warande, liedekerke.
Gemeenschapscentrum Warande Liedekerke.
De vergoeding voor het gebruik van één van de vergaderlokalen van het gemeenschapscentrum wordt als volgt vastgesteld.: gebruik per dagdeel. gebruik per dag. Gebruikers en tariefreglement GC Warande. Reserveren kan u door naar onze website reservaties.liedekerke.be te surfen. Reserveer een zaal/ controleer beschikbaarheid. Delen Tweet Google E-mail. Openingsuren en sluitingsdagen. dinsdag 13 juni 2017 dinsdag 11 juli 2017 vrijdag 21 juli 2017 dinsdag 15 augustus 2017 maandag 02 oktober 2017 woensdag 01 november 2017 donderdag 02 november 2017 zaterdag 11 november 2017 maandag 25 december 2017 dinsdag 26 december 2017. Warandestraat 22 1770 Liedekerke Vlaanderen, België.

Contacteer ons