Meer resultaten voor cc de warande liedekerke

Nieuw cultuurseizoen GC De Warande: IN-UIT Liedekerke.
nieuwjaarsreceptie CDV Liedekerke 2010. Klik op onderstaande link voor meer informatie over het lidmaatschap van CDV op de nationale website. Nieuw cultuurseizoen GC De Warande: IN-UIT. vrijdag, 3 juni, 2016. Door de positieve beoordeling van het vrijetijdsaanbod, in het gemeenterapport van Het Nieuwsblad, gaf de cultuurdienst tonnen goesting om een ontspannend, leerrijk, divers en bruisend programma samen te stellen voor het nieuwe seizoen 2016-2017.
lening simulator
GC Warande Liedekerke Liedekerke.
Het Gemeenschapscentrum De Warande staat voor gemeenschapsvorming, culturele banden, samenwerking, ondersteuning. Maar daarnaast zorgt het gemeenschapscentrum, samen met de talloze culturele vereningen die onze gemeente rijk is, voor een uitgebalanceerd artistiek en vormingsaanbod. Opperstraat 31, 1770 Liedekerke 50.8703354 4.0845548 Contact.
partytent
GC Warande Liedekerke UiT in Vlaanderen.
Het Gemeenschapscentrum De Warande staat voor gemeenschapsvorming, culturele banden, samenwerking, ondersteuning. Maar daarnaast zorgt het gemeenschapscentrum, samen met de talloze culturele vereningen die onze gemeente rijk is, voor een uitgebalanceerd artistiek en vormingsaanbod. Opperstraat 29 1770 Liedekerke. Hoe geraak ik hier?
tms software
Christof Chapsis zingt Wij kunnen de wereld aan in CC De Warande in Liedekerke De PADI show KW.be.
Op 17 februari staat Christof Chapsis met liveband in CC Warande in Liedekerke, waar hij zijn verjaardagsconcert viert in het bijzijn van Eveline Cannoot en Davy Gilles. De deuren openen om 19.30 uur, de show start om 20 uur. Toegang: 15 euro per kaart.
GC Warande Liedekerke UiT in Vlaanderen.
Locatie Cultuur, gemeenschaps of ontmoetingscentrum Cultuur of ontmoetingscentrum. Het Gemeenschapscentrum De Warande staat voor gemeenschapsvorming, culturele banden, samenwerking, ondersteuning. Maar daarnaast zorgt het gemeenschapscentrum, samen met de talloze culturele vereningen die onze gemeente rijk is, voor een uitgebalanceerd artistiek en vormingsaanbod. Opperstraat 31 1770 Liedekerke.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Theatervoorstelling, Liedekerke UiT in Vlaanderen.
Dierenplezier met mevrouw De Poes UiTverkocht. Liedekerke, GC Warande. zondag 22 april 2018. Liedekerke, GC Warande. vrijdag 4 mei 2018. Burn-out voor beginners met Arnout Van den Bossche UiTverkocht. Liedekerke, GC Warande. 1-3 van 3 resultaten. Ontvang een e-mail als er nieuwe resultaten zijn.
GC Warande Liedekerke Liedekerke cultuurkuur.be.
GC Warande Liedekerke. GC Warande Liedekerke. GC Warande Liedekerke Pagina volgen. Deel deze pagina. Wie zijn we? In GC Warande kan je zelf kiezen welke film je wil bekijken met jouw klas of organisatie. Neem gewoon even contact op met de uit-dienst en leg de datum vast die jou het beste uitkomt!
Gc warande seizoensbrochure 2016 2017 by Communicatie gemeente Liedekerke issuu. Issuu.
Gc warande seizoensbrochure 2016 2017. Published on May 26, 2016. Dit jaar valt de sneeuw vroeg in Liedekerke We trappen het seizoen af met de zotte beats van Les Truttes en nadien volgt Nicolas wiens truc. Connecting content to people.
Gemeenschapscentrum Warande Liedekerke.
De vergoeding voor het gebruik van één van de vergaderlokalen van het gemeenschapscentrum wordt als volgt vastgesteld.: gebruik per dagdeel. gebruik per dag. Gebruikers en tariefreglement GC Warande. Reserveren kan u door naar onze website reservaties.liedekerke.be te surfen. Reserveer een zaal/ controleer beschikbaarheid. Delen Tweet Google E-mail. Openingsuren en sluitingsdagen. dinsdag 13 juni 2017 dinsdag 11 juli 2017 vrijdag 21 juli 2017 dinsdag 15 augustus 2017 maandag 02 oktober 2017 woensdag 01 november 2017 donderdag 02 november 2017 zaterdag 11 november 2017 maandag 25 december 2017 dinsdag 26 december 2017. Warandestraat 22 1770 Liedekerke Vlaanderen, België.

Contacteer ons