Op zoek naar parking de warande turnhout?

Parkings en straatparkeren Stad Turnhout.
Kom je van buiten Turnhout? Volg dan de dynamische parkeerbewegwijzering elektronische parkeerwijzers naar de gewenste parkeerzone in de Turnhoutse binnenstad. Op de dynamische borden zie je de route naar de beschikbare centrumparkings en het aantal vrije parkeerplaatsen. De parkeerwegwijzers geven ook aan waar je de gratis randparkings Park Ride vindt: parking Stadspark PR1 en parking Boomgaardplein PR2.
Hema
Indigo.
optimalisatie
Bereikbaarheid Provincie Antwerpen.
Neem dan aan de halte Turnhout Boomgaardstraat bus 2 en stap na 3 minuten af aan de halte Turnhout Warande. In parking de Warande zijn er 420 plaatsen. Je vindt deze parking in de Wezenstraat 10, Turnhout. Rijd de parking in via de Stationsstraat.
hotel charleroi
Gratis parkeren Toerisme Turnhout.
Familiezoektocht in Turnhout. Cultuurhuis de Warande. Best Western Turnhout City Hotel. Cachet de Cire BeD. Uit eten in Turnhout. Eten en drinken in groep. Het zwarte goud van Turnhout. Nog meer Turnhout. Thema 2019: Turnhout op de kaart. Toeters en bellen. Turnhout in groep. Spannende ontdekkingstocht Hartenvrouw achterna. Hotel Ter Driezen. Best Western Turnhout City Hotel. Hotel Corsendonk Viane. Camping Baalse Hei. Jeugdverblijf De Ponyhoeve. In de regio. Met de autocar. Met de trein. Met de bus. Plan je bezoek. Met de auto. Met de trein. Met de bus. Met de autocar. Parkings en straatparkeren. Fietsverhuur en oplaadpunten. U bent hier: Home. Turnhout is makkelijk bereikbaar met de auto via verschillende invalswegen. Deze wegen komen uit op de stadsring R13, vanwaar de dynamische bewegwijzering je vlot naar diverse parkings leidt. Maar het is ook mogelijk om gratis te parkeren. Dit kan op volgende locaties.: Parking Boomgaard: Boomgaardstraat 1 km of 10 minuten wandelen naar het centrum.
kruiswoordraadsel
Albert Heijn.
Wft
Hoofdpagina De Singer.
Zo omschreef Focus Knack hem als één van de meest opwindende pianisten van het ogenblik. Deze reputatie maakte hij trouwens volledig waar met onvergetelijke soloconcerten op Jazz Middelheim en in de Singer in Rijkevorsel. Wie er toen bij was zal het concert in de Warande voor geen geld willen missen!
kindertheater Tele Ticket Service.
Casino Kursaal Oostende. Cherry Moon Parking. Cultuurcentrum t Schaliken Herentals. De Cultuurfabriek Damme. De Doos Geraardsbergen. De Mast Torhout. De Spil Roeselare. De Struysvogel Hoegaarden. De Velinx Tongeren. De Warande Turnhout. De Westrand Dilbeek. Den Amer Diest. Den Boomgaard Broechem.
Indigo Parking De Warande, Turnhout Tel: 014437. Parkeergarages goudengids.be.
Stad, postcode, straat, buurt. Uw bedrijf toevoegen. Terug naar de resultaten. Indigo Parking De Warande. Indigo Parking De Warande. Een recensie schrijven? 2300 Turnhout Wezenstraat 10. 014 43 70 87 014 42 69 39. Jouw bedrijf ook tussen deze lijst?
Centrumparking de Warande Parkeren in Turnhout ParkMe.
Turnhout, Vlaanderen 2300, BE. Centrumparking de Warande. Centrumparking de Warande. Have an account? 1 Uur: 2.30. 2 Uren: 4.50. 3 Uren: 6.50. 4 Uren: 8.50. 24 Uren: 10. Rekeningen, Munten, Debit Card, Mc/Visa. Ma-Zo: 24 Uren. 208, meters 6 ft. Beoordeel deze parkeerplaats. Nog Geen Beoordelingen. Wilt u een Beoordeling voor deze parkeerplaats Schrijven? Geen reserveerbaar parkeren voor deze parkeerplaats. Mocht u problemen hebben gehad, dan kunt u uw e-mail achterlaten bij ons customer service team. Schrijf hieronder uw recensie! Sluiten Resetten Verzenden. The New York Times. INRIX receives parking information, including pricing, from many sources.
Gratis parkeren wanneer je in de Gasthuisstraat winkelt Made in Kempen.
Wie aankopen doet bij handelaars in de Gasthuisstraat, Leopoldstraat en Sint-Antoniusstraat in Turnhout, ontvangt een bonnetje waarmee je een uur gratis kunt parkeren in 3 centrumparkings. Het initiatief komt van de Verenigde Eigenaars Gasthuisstraat Turnhout Vegt, een vereniging van pandeigenaars in het centrum van Turnhout. 25 handelaars doen intussen al mee. We moeten niet klagen maar handelen, zegt voorzitter Sébastien Hendrickx van Vegt. Met meer dan de helft van de eigenaars brachten ze een budget bij mekaar om hun huurders, de handelaars dus, te helpen. Dat gebeurt onder andere met deze promotiecampagne. Handelaars bepalen zelf vanaf welk bestedingsbedrag ze een gratis parkeerbon aan hun klanten geven, legt Hendrickx uit. Oil Vinegar in de Sint-Antoniusstraat is één van hen en legde de lat op 25 euro. De bons zijn cumuleerbaar. Wie 2 bons in de parkeerautomaat steekt, kan 2 uur gratis parkeren. De bonnetjes zijn geldig in de parkings Lebon, Hema en de Warande.
Kogel door kerk voor parking Warande Turnhout Gazet van Antwerpen.
15/11/2007 om 1441.: Turnhout Als alles goed gaat, moet het cultureel centrum de Warande in Turnhout zijn langverwachte ondergrondse parking over anderhalf jaar kunnen openen. De stad tekende dinsdag de concessieovereenkomst met bouwheer en exploitant Vinci Park. De kogel is eindelijk door de kerk voor de Warande.

Contacteer ons