Meer resultaten voor warande zwembad

Gemeente Wetteren Welkom!
Er is recreatiezwemmen speciaal voor kinderen, met spelmateriaal in het water op woensdag, zaterdag en zondag van 14.00 16.00 u. HET IS VERBODEN OM IN DE WARANDE TE ZWEMMEN MET ZWEMSHORTS OF BERMUDA'S! ZOWEL IN HET OVERDEKT ZWEMBAD ALS IN HET OPENLUCHTZWEMBAD!
kelderdichting
Recreatieoord De Warande.
Groeten uit de Warande. AVG Privacy verklaring. WARM, WARMER, WARANDE TIJD. Koop nu jouw tickets makkelijk en snel via onze webwinkel en sta niet meer in de rij! KAN IK VANDAAG BUITEN ZWEMMEN? BRASSERIE DE WARANDE. FYSIOTHERAPIE DE WARANDE. ZOMERROOSTER 2 DONDERDAG.
auto
Openingsuren en tarieven Zwembad De Warande Sport Vrije tijd Stad Diest.
Home Vrije tijd Sport Zwembad De Warande Openingsuren en tarieven. Stedelijk zwembad: Openingsuren en tarieven. Stedelijk zwembad De Warande. Omer Vanaudenhovelaan 3. 013 32 69 25. Het dragen van een badmuts is niet verplicht. Zwemshorts dienen tot boven de knie te komen.
goedkoop
Openluchtzwembad De Warande pas open vanaf 9 juni Wetteren Het Nieuwsblad.
uit Wetteren is buiten levensgevaar. De dader is nog steeds voortvluchtig. Zwemsters in boerkini gevraagd om zwembad te verlaten. Redders van het openluchtzwembad De Warande haalden de voorbije dagen twee dames die in boerkini gekleed waren uit het openbaar bad.
Zwembad De Warande Sport Vrije tijd Stad Diest.
Home Vrije tijd Sport Zwembad De Warande. Zwembad De Warande. O peningsuren en tarieven. R edderscursus voorjaar 2018. 013 31 21 21 Grote Markt. Blijf op de hoogte. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Gelieve een geldig e-mailadres op te geven.
Openluchtzwembad De Warande gaat open Wetteren Het Nieuwsblad.
Wetteren Het water is helderblauw, de kleedkamers gepoetst, de springplank getest en de glijbanen gesmeerd Openluchtzwembad De Warande is helemaal klaar om je vanaf 6 juni te verwelkomen! Je kan er op weekdagen terecht van 9u30 tot en met 20 uur en in het weekend van 9u30 tot en met 18 uur. Moet het nog gezegd, het openluchtzwembad De Warande is niet zomaar een zwembad.
Recreatieoord De Warande.
Suggesties, idee├źn of opmerkingen. Groeten uit de Warande. AVG Privacy verklaring. ZOMERROOSTER 2 9 JULI T/M 19 AUGUSTUS. MAANDAG 0700: 1900: uur recreatief zomer 50m sportbad: 1900: uur recreatief zomer buitenpark DINSDAG 0700: 1900: uur recreatief zomer 50m sportbad: 1900: uur recreatief zomer buitenpark 1000: 1045: uur m.b.v.o.
Gemeente Wetteren Welkom!
Kinderen jonger dan 12 jaar moeten vergezeld zijn van een persoon van minstens 16 jaar oud. Het is verboden om in De Warande te zwemmen met zwemshorts en bermuda's, zowel in het overdekt zwembad als in het openluchtzwembad. Het binnenzwembad heeft.

Contacteer ons