Op zoek naar warande zwembad?

Gemeente Wetteren Welkom!
Er is recreatiezwemmen speciaal voor kinderen, met spelmateriaal in het water op woensdag, zaterdag en zondag van 14.00 16.00 u. HET IS VERBODEN OM IN DE WARANDE TE ZWEMMEN MET ZWEMSHORTS OF BERMUDA'S! ZOWEL IN HET OVERDEKT ZWEMBAD ALS IN HET OPENLUCHTZWEMBAD!
auto lening
Openingsuren en tarieven Zwembad De Warande Sport Vrije tijd Stad Diest.
Burgemeester en schepenen. Home Vrije tijd Sport Zwembad De Warande Openingsuren en tarieven. Stedelijk zwembad: Openingsuren en tarieven. Stedelijk zwembad De Warande. Omer Vanaudenhovelaan 3. 013 32 69 25. Het dragen van een badmuts is niet verplicht. Zwemshorts dienen tot boven de knie te komen.
accountant antwerpen
Openluchtzwembad De Warande gaat open Wetteren Het Nieuwsblad.
Wetteren Het water is helderblauw, de kleedkamers gepoetst, de springplank getest en de glijbanen gesmeerd Openluchtzwembad De Warande is helemaal klaar om je vanaf 6 juni te verwelkomen! Je kan er op weekdagen terecht van 9u30 tot en met 20 uur en in het weekend van 9u30 tot en met 18 uur. Moet het nog gezegd, het openluchtzwembad De Warande is niet zomaar een zwembad.
TMS
Zwembad De Warande Sport Vrije tijd Stad Diest.
Home Vrije tijd Sport Zwembad De Warande. Zwembad De Warande. O peningsuren en tarieven. R edderscursus voorjaar 2018. 013 31 21 21 Grote Markt. Blijf op de hoogte. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Gelieve een geldig e-mailadres op te geven.
Zwembad De Warande Wetteren UiT in Vlaanderen.
Zwembad De Warande Wetteren. Van 18 september 2017 tot 15 juni 2018. Zwembad De Warande Wetteren. Van 18 september 2017 tot 30 juni 2018. Sport Overdag/Sport voor 50 Zwemmen." Zwembad De Warande Wetteren. Toon volledige agenda van Zwembad De Warande.
Zwemmen op dinsdag in het binnenzwembad van het Sportcentrum De Warande Wetteren UiT in Vlaanderen.
Zwemmen op dinsdag in het binnenzwembad van het Sportcentrum De Warande. Sportactiviteit Zwemmen en watersport. Leren zwemmen en vrij zwemmen voor volwassenen kan in alle rust in het binnenbad van het Sportcentrum De Warande. Wekelijks op dinsdag van 16.30 tot 17.30u.
Stedelijk Zwembad De Warande Diest UiT in Vlaanderen.
Stedelijk Zwembad De Warande. Sportactiviteit Zwemmen en watersport. Het gebouw van het zwembad van Diest is het oude paviljoen van chocoladefabrikant Jacques van Expo 58. De kassa sluit 30 min voor en de cafetaria 1 uur na het sluitingsuur van het zwembad.
Zwembad De Warande opent op woensdag 1 juni Wetteren Het Nieuwsblad.
Zwembad De Warande opent op woensdag 1 juni. 31/05/2011 om 1100: door Wesley Poelman Print Corrigeer. Zwembad De Warande in Wetteren opent op woensdag 1 juni Foto: WP. Wetteren Op 1 juni gaat het openluchtzwembad De Warande in Wetteren open voor het zomerseizoen.
Gemeente Wetteren Welkom!
Kinderen jonger dan 12 jaar moeten vergezeld zijn van een persoon van minstens 16 jaar oud. Het is verboden om in De Warande te zwemmen met zwemshorts en bermuda's, zowel in het overdekt zwembad als in het openluchtzwembad. Het binnenzwembad heeft.

Contacteer ons