Resultaten voor de warande oosterhout zwembad

Vernieuwde zwembad De Warande in Oosterhout YouTube.
Published on Jan 15, 2014. De gemeente Oosterhout heeft dinsdag haar plannen voor het vernieuwde zwembad De Warande gepresenteerd. Vanaf 2015 moet het vernieuwde recreatiegebied aan het Wilhelminakanaal de baden Arkendonk en de Blikken geheel vervangen. Standard YouTube License. Show more Show less.
persoonlijke leningen
De warande Oosterhout 2018 Alles wat u moet weten voordat je gaat TripAdvisor.
16 november 2017 beoordeeld. Timon R Oosterhout, Noord-Brabant, Netherlands. 16 november 2017 beoordeeld. Na de verbouwing en de toevoeging van een super mooi dak en hele lichte wanden een heel mooi zwembad geworden. een aanwinst voor Oosterhout. Stel een vraag over De warande.
oprichtingen
Gemeente Wetteren Welkom!
Kinderen jonger dan 12 jaar moeten vergezeld zijn van een persoon van minstens 16 jaar oud. Het is verboden om in De Warande te zwemmen met zwemshorts en bermuda's, zowel in het overdekt zwembad als in het openluchtzwembad. Het binnenzwembad heeft.
TMS
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Recreatieoord Zwembad de Warande Proef Oosterhout.
Wilhelminakanaal Zuid 66, Oosterhout. Recreatieoord de Warande, een belevenis voor jong en oud! Recreatieoord de Warande is méér dan alleen een zwembad. Van baby, dreumes, peuter zwemmen tot het populaire floatfit en van aquabootcamp tot aquakidsles, bij Recreatieoord de Warande heb je het hele jaar door waterpret!
Recreatieoord De Warande.
1030: 1430: uur FAMILIE ZWEMMEN 25m bad doelgroepenbad. TARIEVEN DE WARANDE. Wilt u op de hoogte blijven? Meld u dan hieronder aan om de nieuwsbrief van De Warande te ontvangen. HET WEER IN OOSTERHOUT. Weeronline.nl Meer weer in Oosterhout FACEBOOK.

Contacteer ons