Op zoek naar landgoed de warande?

Landgoed de Warande Bedroom North Brabant.
currency.customSymbol currency-codes: currency.code i18next. This property is not available for this dates. Try with different dates or checkout the other great options below. This property may have been deactivated by the owner, check other great options in the list below. Landgoed de Warande.
online
Landgoed De Warande Budel-Dorplein Thuis Facebook.
Landgoed De Warande. 50, 1 openbare beoordeling. Bevindt zich in Budel-Dorplein. Laat anderen weten wat je ervan vindt. Tiny Schouten-Perfors 5 sterren Ook als camping zeer aan te bevelen! ongeveer 5 jaar geleden 1 recensie. Berichten over Landgoed De Warande.
wkk
Landgoed De Warande Budel-Dorplein Thuis Facebook.
Tiny Schouten-Perfors 5 sterren Ook als camping zeer aan te bevelen! ongeveer 5 jaar geleden 1 recensie. Berichten over Landgoed De Warande. Er zijn geen verslagen beschikbaar. Adres Suggereer een adres. Telefoon Een telefoonnummer suggereren. Website Een website suggereren. In de buurt van Landgoed De Warande.
Slotenmaker
de Warande.
De Warande ligt aan de rand van de bossen van het landgoed Keppel, op oude rivierduinen. Het is een voormalige kleuterschool, verbouwd tot woonhuis. Laag Keppel ligt in de Gelderse Achterhoek, tussen Doesburg en Doetinchem. De Warande is gevestigd aan de noordzijde van de weg Doesburg-Doetinchem.
de Warande.
In de uitzending van BinnensteBuiten op woensdag 2 mei vertelt Trudi Woerdeman over haar tuin op De Warande. NPO 2, 1845. Warande en Nieuws Open Tuin en Kalender Tuinontwerp. Parkherstel Webshop Contact Omgeving Deutsch English. 2009 Rhenen Landgoed de Tangh.
Budel-Dorplein Wikipedia.
De directeursvilla tegenover de kerk is een fraaie en imposante villa. De Warande was het landgoed en de woning van de familie Dor. Het landgoed was eigendom van de naamloze vennootschap KZM. Na het pensioen van de heer Dor moest de familie het landgoed verlaten.

Contacteer ons