Op zoek naar warande restaurant helmond?

Warande park in Helmond Wikipedia.
De Gemeente Helmond kocht De Warande en Peapark in 1929. In 1691 gaf de heer van Helmond toestemming aan een zekere Joost Willem om als kluizenaar op De Warande te leven. Iets dergelijks kwam in die tijd wel vaker voor. Na verloop van tijd kwamen er particulieren in de kluis te wonen, die deze woning verbouwden en uitbreidden. Van 1934 tot 1951 werd de kluis verhuurd onder voorwaarde dat er een café-restaurant in zou worden geëxploiteerd. In 1935 werd dan ook een theeschenkerij met kinderspeeltuin geopend onder de naam De Kluis. In 1937 kwam er een hertenparkje bij. Sinds de tweede helft van de 20e eeuw liep de zaak niet goed en in 1961 werd De Kluis afgebroken om plaats te maken voor Restaurant De Hoefslag, dat later omgedoopt is in De Warande.
geld lenen
Cookies op ed.nl ed.nl.
We zorgen dat jij niet telkens dezelfde artikelen of advertenties ziet en dat advertenties bij ons en op andere sites passen bij jouw interesses. Verder zorgen cookies van derde partijen dat je artikelen kunt delen via sociale media en dat je op onze website filmpjes kunt bekijken.
boekhouder Deurne
Paviljoen De Warande in Helmond Restaurants.nl.
aan het water. er is ook een eigen diner cheque verkrijgbaar waarmee betaald kan worden. zaalverhuur vergaderen recepties. catering buffetten feesten/partijen bruiloften. deze eetgelegenheid is rolstoeltoegankelijk. voor dit restaurant zijn nog geen beoordelingen geplaatst, deel als eerste je ervaring! Steenovenweg 21, Helmond.
tms transport
Paviljoen de Warande in Helmond Eet.nu.
Dit is ons favoriete restaurant. Ook onze kennissen delen nu onze mening. Een klein minpuntje: Als het er druk is kun je elkaar slecht verstaan. Eten drinken 9. Prijs / kwaliteit 10. 0 positieve stemmen 0 negatieve stemmen. Deel op Facebook. Deel op Twitter. Plaatsen met restaurants in de buurt van Helmond. Beek en Donk 18. De Mortel 2. Heusden Asten 2. Son en Breugel 5. Paviljoen de Warande.
Restaurant De Warande in Helmond.
Korting op restaurants per mail ontvangen? Restaurant De Warande. Restaurant De Warande in Helmond. Online reserveren niet mogelijk. Helaas is online reserveren bij dit restaurant niet mogelijk. Over Restaurant De Warande. Restaurant De Warande. De Kluis 2-4, 5707 GP Helmond.
Restaurant De Steenoven Lekker eten in Helmond.
Allen gelegen aan de buitenkant van Helmond met volop eigen parkeer gelegenheid. Paviljoen de Warande. Dit is een gemakkelijk toegankelijk restaurant met vele mogelijkheden zonder drempels en waar kwaliteit en gezelligheid hoog in het vaandel staan. Gelegen midden in het mooie stadswandelpark De" warande."
Paviljoen de Warande, Helmond Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
3 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie. We zijn met de ah actie nogmaals op bezoek gegaan bij de warande in Helmond. De ligging, half in de bossen met uitzicht op een park in fantastisch. Het restaurant zelf is semi modern ingericht.

Contacteer ons