Op zoek naar warande zwembad oosterhout?

Recreatieoord De Warande.
2000: 2100: uur BANENZWEMMEN 50m sportbad. 2015: 2100: uur AQUAMIX doelgroepenbad. Wilt u op de hoogte blijven? Meld u dan hieronder aan om de nieuwsbrief van De Warande te ontvangen. HET WEER IN OOSTERHOUT. Weeronline.nl Meer weer in Oosterhout FACEBOOK.
2dehands auto
Zwembad recreatieoord De Warande in Oosterhout.
Zwembad recreatieoord De Warande: binnenzwembad, buitenzwembad én diverse speeltoestellen. Zwembad recreatieoord De Warande biedt een groot binnenzwembad én een groot buitenzwembad met glijbaan in Oosterhout Noord-Brabant. Er is een verwarmd binnenzwembad, een buitenzwembad, diverse speeltoestellen, een waterglijbaan en een mooi grasveld om lekker te spelen of relaxen.
taxi
Recreatieoord De Warande.
Suggesties, ideeën of opmerkingen. Groeten uit de Warande. AVG Privacy verklaring. Sportbedrijf Oosterhout is een onderdeel van de afdeling samenleving en stadsbeheer van de gemeente Oosterhout. Het Sportbedrijf werkt voortdurend aan een optimaal sportklimaat in Oosterhout en is bezig het sportaanbod zo goed mogelijk aan te sluiten op de wensen van haar inwoners.
slotenmaker eeklo
Gemeente Wetteren Welkom!
Het is verboden om in De Warande te zwemmen met zwemshorts en bermuda's, zowel in het overdekt zwembad als in het openluchtzwembad. Het binnenzwembad heeft. een zwembad van 20 op 9 m met beweegbare bodem., een instructiebad van 10 op 4 m.,
knauf
Recreatieoord Zwembad de Warande Proef Oosterhout.
Wilhelminakanaal Zuid 66, Oosterhout. Recreatieoord de Warande, een belevenis voor jong en oud! Recreatieoord de Warande is méér dan alleen een zwembad. Van baby, dreumes, peuter zwemmen tot het populaire floatfit en van aquabootcamp tot aquakidsles, bij Recreatieoord de Warande heb je het hele jaar door waterpret!
De warande Oosterhout 2018 Alles wat u moet weten voordat je gaat TripAdvisor.
Timon R Oosterhout, Noord-Brabant, Netherlands. 16 november 2017 beoordeeld. Na de verbouwing en de toevoeging van een super mooi dak en hele lichte wanden een heel mooi zwembad geworden. een aanwinst voor Oosterhout. Stel Timon R een vraag over De warande.
Openingstijden Recreatieoord de Warande Bredaseweg 117 in Oosterhout Noord-Brabant.
De vestiging van Horeca De Warande die het meest in de buurt ligt van de aan de Bredaseweg 117 is de Horeca De Warande aan de Bredaseweg 117. Meer zwembad in Oosterhout Noord-Brabant Bedrijven in de buurt van Recreatieoord de Warande Bredaseweg 117 in Oosterhout Noord-Brabant.
Recreatieoord De Warande.
TARIEVEN DE WARANDE. Wilt u op de hoogte blijven? Meld u dan hieronder aan om de nieuwsbrief van De Warande te ontvangen. HET WEER IN OOSTERHOUT. Weeronline.nl Meer weer in Oosterhout FACEBOOK. Recreatieoord De Warande. Wilhelminakanaal Zuid 66. 4903 RA OOSTERHOUT.

Contacteer ons