Zoeken naar zwembad wetteren warande

Openlucht zwembad De Warande in Wetteren opent de deuren! Goedkoop op reis.
Het zwembad De Warande in Wetteren is alle dagen geopend van 1 juli tot 31 augustus. Bij slecht weer of regen is het zwembad gesloten. Het zwembad is alle weekdagen open van 09.30u tot 20.00u, in het weekend van 09.30u tot 18.00u.
kooiaap
Openluchtzwembad De Warande gaat open Wetteren Regio HLN.
Openluchtzwembad De Warande gaat open. 23 mei 2017. Deel via Facebook 0 Tweet. Door het aangekondigde warme Hemelvaartweekend gooit Wetteren de deuren van het openluchtzwembad aan de Warandelaan open. Van donderdag 25 tot zondag 28 mei kan je er terecht van 11 tot 18 uur.
pechhulp
Gemeente Wetteren Welkom!
De dagrecreant vindt in De Warande 2 openluchtzwembaden, een waterglijbanencomplex, een speeltuin en zandspeelplaats, een visvijver, een sporthallencomplex en een overdekt zwembad, een Finse looppiste en een omnisportveld. Het is verboden om in De Warande te zwemmen met zwemshorts en bermuda's. Toegang tot het openluchtzwembad kan enkel op vertoon van de identiteitskaart. Kinderen jonger dan 12 jaar moeten vergezeld zijn van een persoon van minstens 16 jaar oud. Wetteren Disclaimer Cookiebeleid LCP NV.
backlinks
Nieuws Sportclub.
Koninklijke Zwemvereniging Wetthra. Zwemles Zwemtrainingen Competitiezwemmen. Koninklijke Zwemvereniging Wetthra. Zwemles Zwemtrainingen Competitiezwemmen. NIEUW NIEUW NIEUW. Vanaf nu gebeuren de inschrijvingen voor de zwemlessen EN zwemtrainingen online! U kan bovenaan op het menu Zwemschool of Zwemtraining" klikken waar u het formulier vindt.
renteloze lening
De Warande, Wetteren Tel: 093690. Zwembaden Instellingen goudengids.be.
Een recensie schrijven? Warandelaan 14, 9230 Wetteren. 09 369 01 86. 09 369 84 70. 23 juli 2010. Een prachtig zwembad en een terras waar je even kunt genieten.Wel spijtig dat er niets voor kleinere kinderen is ze kunnen zo naar het diep gaan.Maar wel ideaal om zonder kleinere kinderen eens naartoe te gaan.Je moet wel ingang betalen en ik vindt de prijs toch duur voor wat het maar is. Deze beoordeling is een subjectieve opinie van een gebruiker van goudengids.be en dus niet van goudengids.be. 13 maart 2010. Het buitenzwembad is inderdaad prachtig voor jong en oud. Nadeel is wel dat het er ongelooflijk druk kan zijn. En als het druk is, dan verlies ik mijn kinderen uit het oog en kan ik beter thuis blijven. Nu gaan wij altijd op de momenten van bijvoorbeeld pedagogische studiedagen. Iedereen zit op school terwijl wij rustig kunnen plonzen. Deze beoordeling is een subjectieve opinie van een gebruiker van goudengids.be en dus niet van goudengids.be. 2 december 2009. San heeft reeds uitgebreid beschreven wat er in het binnenzwembad van de Warande allemaal te beleven is!
alarmsystemen
Zwembad De Warande Wetteren UiT in Vlaanderen.
Zwembad De Warande Wetteren. Van 20 november 2018 tot 6 juni 2020. Zwembad De Warande Wetteren. Toon volledige agenda van Zwembad De Warande. Deel deze pagina. Ah zo baby, je bent dus op zoek naar tips in. 9000 Blijf niet te vaak thuis!
Sport en Recreatiecentrum De Warande riebedebie.be.
Algemene informatie Tarieven. Sport en Recreatiecentrum De Warande. Warandelaan 14, 9230 Wetteren www.wetteren.be Tel: 09/369.01.86 sport@wetteren.be. Het recreatiecentrum De Warande kan pronken met 2 prachtige openluchtzwembaden, aangepast aan de moderne recreant. Door het unieke concept behoren de openluchtzwembaden tot de mooiste van Belgiƫ.
zwembad De Warande Wetteren UiTmetVlieg.be.
zwembad De Warande Wetteren. Toon volledige agenda van zwembad De Warande. Deel deze pagina. 1000 Mis geen enkele activiteit in jouw buurt! Schrijf je in en ontvang onze wekelijkse nieuwsbrief boordevol tips voor leuke uitstapjes in Brussel. Niet te missen.
Openingsuren en tarieven Zwembad De Warande Sport Vrije tijd Stad Diest.
Burgemeester en schepenen. Home Vrije tijd Sport Zwembad De Warande Openingsuren en tarieven. Stedelijk zwembad: Openingsuren en tarieven. Stedelijk zwembad De Warande. Omer Vanaudenhovelaan 3. 013 32 69 25. Het dragen van een badmuts is niet verplicht. Zwemshorts dienen tot boven de knie te komen.
WETTEREN: constructie met 2 zeecontainers Architect Geert Vieren.
ARCHITECT GEERT VIEREN WETTEREN WARANDEbij openluchtzwembad 2008 opdrachtgever: AGB Autonoom Gemeentebedrijf Wetteren Het project omvat de bouw van een sanitair lokaal voor bezoekers van het openluchtzwembad en de bouw van een lokaal voor redders. Voor het ontwerp werd geopteerd om 2 zeecontainers om te bouwen, en dwars boven elkaar te stapelen.
De Warande sport en recreatiecentrum VAi Vlaams Architectuurinstituut.
Door de oude bomenlaan te herstellen werd het park met het Kasteeltje weer verbonden met het centrum van Wetteren. De dagrecreant vindt in De Warande twee openluchtzwembaden, een waterglijbanencomplex, speeltuin en zandspeelplaats, een visvijver, een nieuwe sporthal met horecaruimte en overdekt zwembad, een Finse looppiste en een omnisportveld.

Contacteer ons