Meer resultaten voor de warande

De Warande is blijkbaar een soort sociaal restaurant, maar niet voor wie niet rondkomt België Knack.be.
Toen verlengde de Vlaamse regering de lopende renteloze lening aan De Warande. Niet meteen een sociaal restaurant. Toch heeft het huis ook grote kosten. Immers, het was al van 1987 dat de Warande die lening heeft gekregen. De 743.000 euro, oftewel 30 miljoen Belgische frank, had een looptijd van vijf jaar.
geld lenen
De Warande Verbindt Vlaanderen.
De Warande geproefd. De Warande Verbindt Vlaanderen. De Warande verbindt Vlaanderen. De Warande is dé ontmoetingsplek van haar leden, met Vlaanderen en de rest van de wereld. Al dertig jaar kunnen leden er hun visie verbreden via nieuwe ervaringen, nieuwe ontmoetingen en nieuwe inzichten.
Boekhouders
Home.
De cafetaria van de sporthal is uiteraard verbonden bij sport. Wij organiseren de zaalvoetbalcompetitie De" Warande Liga" wij huisvesten een Dartsploeg onder de naam Warande" Shooters" en zijn het clublokaal van SK Rummen-Geetbets. Dit zorgt voor gezellig veel competities in een week.
Binnendeuren
Home De Warande.
auto's
De Warande: waar Belgische zakenlui en topambtenaren elkaar ontmoeten met uw belastinggeld politiek De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus.
Vergeet de skybox van het Gentse stadsbestuur, echte machthebbers en zaakvoerders ontmoeten elkaar in de clubs rond het Warandepark. A ls een kandidaat-lid denkt dat hij De Warande nodig heeft, dan heeft De Warande hem niet nodig, zegt het adagium.
Vlaamse regering kent De Warande nieuwe lening toe.
De Vlaamse zakenclub De Warande wordt al langer door de Vlaamse regering gesteund. Thierry du Bois. De Vlaamse regering kent de Vlaamse zakenclub De Warande opnieuw een renteloze lening van 800.000 euro toe. Met onze nieuwsbrieven in een oogopslag mee.
Cultuurhuis de Warande.
Artiesten gezocht voor loge-optredens in de Warande. Warandesouvenir: van oude banners tot leuke shoppers. Vijf vragen aan Koen Augustijnen. Win duotickets voor het MOOOV Filmfestival. People of de Warande. eten en drinken: Barzoen. Je winkelmandje is nog leeg. Cultuurhuis de Warande.

Contacteer ons