Meer resultaten voor de warande

De Warande Verbindt Vlaanderen.
De Warande geproefd. De Warande Verbindt Vlaanderen. De Warande verbindt Vlaanderen. De Warande is dé ontmoetingsplek van haar leden, met Vlaanderen en de rest van de wereld. Al dertig jaar kunnen leden er hun visie verbreden via nieuwe ervaringen, nieuwe ontmoetingen en nieuwe inzichten.
eenmanszaak oprichten
Over De Warande.
De Warande is een ontmoetingsplaats met vele facetten U kunt in het Clubrestaurant genieten van een gastronomisch topgerecht, vergaderingen plannen in één van onze salons of u kunt aansluiten bij het intellectuele forum dat gevoed wordt door een uitgebreid aanbod van Warande-activiteiten.
Adeje
Home De Warande.
Autolening
De Warande is blijkbaar een soort sociaal restaurant, maar niet voor wie niet rondkomt België Knack.be.
Toen verlengde de Vlaamse regering de lopende renteloze lening aan De Warande. Niet meteen een sociaal restaurant. Toch heeft het huis ook grote kosten. Immers, het was al van 1987 dat de Warande die lening heeft gekregen. De 743.000 euro, oftewel 30 miljoen Belgische frank, had een looptijd van vijf jaar.
Gemeente Wetteren Welkom!
De dagrecreant vindt in De Warande 2 openluchtzwembaden, een waterglijbanencomplex, een speeltuin en zandspeelplaats, een visvijver, een sporthallencomplex en een overdekt zwembad, een Finse looppiste en een omnisportveld. Het is verboden om in De Warande te zwemmen met zwemshorts en bermuda's.
De Warande: waar Belgische zakenlui en topambtenaren elkaar ontmoeten met uw belastinggeld politiek De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus.
Vergeet de skybox van het Gentse stadsbestuur, echte machthebbers en zaakvoerders ontmoeten elkaar in de clubs rond het Warandepark. A ls een kandidaat-lid denkt dat hij De Warande nodig heeft, dan heeft De Warande hem niet nodig, zegt het adagium.
Gemeente Wetteren Welkom!
Kinderen jonger dan 12 jaar moeten vergezeld zijn van een persoon van minstens 16 jaar oud. Het is verboden om in De Warande te zwemmen met zwemshorts en bermuda's, zowel in het overdekt zwembad als in het openluchtzwembad. Het binnenzwembad heeft.
Home.
De cafetaria van de sporthal is uiteraard verbonden bij sport. Wij organiseren de zaalvoetbalcompetitie De" Warande Liga" wij huisvesten een Dartsploeg onder de naam Warande" Shooters" en zijn het clublokaal van SK Rummen-Geetbets. Dit zorgt voor gezellig veel competities in een week.
Cultuurhuis de Warande.
Renovatie Schouwburg van de Warande gaat de laatste fase in. Laatste kans expo Het Gouden Paviljoen. Floris Vanhoof werkt samen met Smurfit Kappa. Warandesouvenir: van oude banners tot leuke shoppers. Vul hieronder je emailadres in indien je je wil aanmelden voor de nieuwsbrief of je nieuwsbrief voorkeuren wilt wijzigen.

Contacteer ons