Meer resultaten voor de warande bruxelles

Vlaamse regering kent zakenclub De Warande nieuwe renteloze lening toe BRUZZ.
Het is niet voor het eerst dat Vlaanderen De Warande geld toestopt. Bij de oprichting in 1987 kreeg de zakenclub een renteloze lening van 30 miljoen frank omgerekend 750.000 euro om haar gebouw in Brussel, het statige Hotel Empain aan het Warandepark, te renoveren.
fortis
BINNENKIJKEN. De Warande in Brussel De Standaard.
16/09/2015 om 1100: door edm. De Warande, de club van Vlamingen in Brussel aan het gelijknamige stadspark, is geen plek waar je zonder lidmaatschap zomaar binnenloopt, en dat is zonde. Sinds de oprichting in 1988 is de club gehuisvest in het statige Hôtel Empain, een neoklassiek pand dat in 2013 een ingrijpende renovatie onderging.
versterker kopen
De Warande club Wikipedia.
De Warande strives to bring together distinguished and representative personalities from the Flemish business community. De Warande also offers her members a platform to enrich their intellectual growth, through expected or unexpected encounters and through a vast selection of club events: working lunches, debate nights, club tables.
slotenmaker gent
De Warande, Bruxelles Tél: 025143. Séminaires Organisation de pagesdor.be.
Rue Zinner 1, 1000 Bruxelles. 02 514 30 00. Séminaires Organisation de. Autres entreprises intéressantes dans les environs. Residence Palace-Centre de Presse International. Rue de la Loi 155, 1040 Bruxelles. Ateliers des Tanneurs Les. Rue des Tanneurs 58-62, 1000 Bruxelles.
De Warande, Brussel Tel: 025143. Seminaries Organisatie van goudengids.be.
Een recensie schrijven? Zinnerstraat 1, 1000 Brussel. 02 514 30 00. Seminaries Organisatie van. Andere interessante bedrijven in de buurt. Residence Palace-Internationaal Perscentrum. Wetstraat 155, 1040 Brussel. First Euroflat Hotel. Karel de Grotelaan 50, 1000 Brussel. Ateliers des Tanneurs Les.
De Warande is uw centen waard Doorbraak.be.
Hoe meer leidende ambtenaren de vinger aan de pols hebben bij de leden van De Warande, hoe beter voor het algemeen belang. De Warande heeft ook een symbolisch belang. De Vlaamse elite claimt met het historische Hotel Empain aan het Warandepark een uitvalsbasis in het hart van de Belgische macht.
De Warande Verbindt Vlaanderen.
Present, het jaarlijkse magazine van De Warande, wordt dit jaar in een feestelijk jasje gestoken. De Warande vandaag. DE WARANDE IS UW UITVALSBASIS IN BRUSSEL. Als u lid wordt van De Warande, mag u het huis gebruiken als het uwe.

Contacteer ons