Op zoek naar de warande turnhout tentoonstelling?

Cultuurhuis de Warande.
Artiesten gezocht voor loge-optredens in de Warande. Warandesouvenir: van oude banners tot leuke shoppers. Vijf vragen aan Koen Augustijnen. Win duotickets voor het MOOOV Filmfestival. People of de Warande. eten en drinken: Barzoen. Je winkelmandje is nog leeg. Cultuurhuis de Warande.
Lening simulatie
De Warande Turnhout Turnhout Antwerpen Out.be.
De Warande Turnhout. De Warande Turnhout. De Warande Turnhout. De Warande Turnhout. 2300 Turnhout Antwerpen België. directions directions_car directions_subway directions_walk directions_bike. Agenda van De Warande Turnhout. Markt en Rommelmarkt: Rommelmarkt. Elke zondag van het jaar rommelmarkt aan het Warandeplein te Turnhout.
partytent
Tentoonstelling, Turnhout UiT in Vlaanderen.
Van 16 april 2018 tot 30 oktober 2018. Nieuwe tentoonstelling in het Natuurpunt Museum: OFF THE ROAD Een blik op de Wereld. Turnhout, Natuurpunt Museum. Van 27 januari 2018 tot 4 maart 2019. Gangmaker 8: Wannes Cools Sociaal Digitale Pandemie. Turnhout, Cultuurhuis De Warande.
Binnendeuren
Warande Würth Stad Turnhout.
Voorbeeldarrangement10 uur onthaal met koffie bij Kunstforum Würth 10.30 11.30 uur Würth at work, bezoek achter de schermen van Würth 12-14 uur lunch in Barzoen of horecazaak naar keuze 14-15.30 uur de Warande achter de schermen 10 uur onthaal met koffie in Barzoen in de Warande 11-12 uur bezoek tentoonstelling in de Expozaal van de Warande 12-14 uur lunch in Barzoen of horecazaak naar keuze 14-15 uur bezoek tentoonstelling Kunstforum Würth VoorwaardenProcedureBedragVoorwaardenmaximum 20 personen per gidsRondleidingen zijn ook apart te boeken en te combineren met een bezoek aan het Nationaal Museum van de Speelkaart met de expo Kartonnen Wapens, het kasteel van de hertogen van Brabant, de Begijnhofsite museum, kerk en begijnhof, het Taxandriamuseum, het Meduceum of een WO I wandeling. Maandag van 10 tot 17 uur. Dinsdag van 10 tot 17 uur. Woensdag van 10 tot 17 uur. Donderdag van 10 tot 17 uur. Vrijdag van 10 tot 17 uur. Kunstforum Würth Turnhout.
Tentoonstelling, 2300 Turnhout UiT in Vlaanderen.
Nieuwe tentoonstelling in het Natuurpunt Museum: OFF THE ROAD Een blik op de Wereld. Turnhout, Natuurpunt Museum. Van 27 januari 2018 tot 4 maart 2019. Gangmaker 8: Wannes Cools Sociaal Digitale Pandemie. Turnhout, Cultuurhuis De Warande. Van 30 maart 2018 tot 22 april 2019.
Cultuurhuis de Warande Stad Turnhout.
Sindsdien groeide de Warande uit tot een multifunctioneel cultuurhuis. Volwassenen, jongeren, kinderen en zelfs scholen trekken hier naartoe als ze zich willen laten vervoeren door cultuur. Filmfestival MOOOV, Strip Turnhout, Architectuurvereniging Ar-Tur en Kunst in Zicht wonen ook in de Warande.
Het Wilde Westen in de Warande in Turnhout Klara Blijf verwonderd. Facebook. Twitter.
Home Updates Het Wilde Westen in de Warande in Turnhout. Het Wilde Westen in de Warande in Turnhout. Het Wilde Westen in de Warande in Turnhout Kunst Cultuur. Vanaf zaterdag 18 februari kan je in de Warande in Turnhout naar de tentoonstelling Het Wilde Westen, van Buffalo Bill tot Bobbejaan.
Programma Cultuurhuis de Warande.
plan je bezoek. de avond van de voorstelling. met een beperking. Doe de Warande. plan je bezoek. de avond van de voorstelling. met een beperking. Doe de Warande. Het Gouden Paviljoen. 11.03 tot 20.05. 5.05 tot 27.05. 9.06 tot 19.08.

Contacteer ons