Resultaten voor de warande turnhout tentoonstelling

de Warande Turnhout 2018 Alles wat u moet weten voordat je gaat TripAdvisor.
Turnhout Hotels huisdieren toegestaan. In de buurt van bezienswaardigheden. Hotels in de buurt van de Warande. Hotels in de buurt van National Playing Card Museum. Hotels in de buurt van Beguinage Museum. Hotels in de buurt van Saint Peter's' Church.
simulatie lening
expo Programma Cultuurhuis de Warande.
met een beperking. Doe de Warande. Onze tentoonstellingen zijn in principe steeds voor alle leeftijden toegankelijk. Dit kan vanaf de kleuterschool tot de lagere school en van de middelbare school tot het hoger onderwijs. Onze educatief medewerker past het niveau van de rondleidingen aan aan de leeftijd van de groep. Op vraag kan hij ook een inhoudelijke link leggen met de leefwereld van de leerlingen. Wil je met je school een aantal rondleidingen en/of workshops volgen, mail dan naar annelies.nagels@warande.be of bel op 014 47 21 89. De tentoonstellingen zelf zijn gratis voor de leerlingen. Wil je zelfstandig met je klas een tentoonstelling bezoeken?
Pioneer
Het Gouden Paviljoen Programma Cultuurhuis de Warande.
De curatoren van de tentoonstelling zijn kunstenaar Dries Segers en Annelies Nagels van de Warande. deelnemende kunstenaars: Lucia Bru, Leo Copers, Berlinde De Bruyckere, Edith Dekyndt, Danny Devos, Al Farrow VS, Tatjana Gerhard CH, Ori Gersht IL, Geert Goiris, Gregory Green VS, Athar Jaber IQ, Sofie Muller, Renato Nicolodi, Tokyo Rumando JP, Dries Segers, Marco Tirelli IT, Hannelore Van Dijck, Jan Van Imschoot, Philippe Vandenberg, Filip Vervaet Daisuke Yokota JP.
slotenmaker antwerpen
Cultuurhuis de Warande.
Renovatie Schouwburg van de Warande gaat de laatste fase in. Laatste kans expo Het Gouden Paviljoen. Floris Vanhoof werkt samen met Smurfit Kappa. Warandesouvenir: van oude banners tot leuke shoppers. Vul hieronder je emailadres in indien je je wil aanmelden voor de nieuwsbrief of je nieuwsbrief voorkeuren wilt wijzigen.
Tentoonstelling, Turnhout UiT in Vlaanderen.
Nieuwe tentoonstelling in het Natuurpunt Museum: OFF THE ROAD Een blik op de Wereld. Turnhout, Natuurpunt Museum. Van 14 oktober 2017 tot 21 oktober 2018. Gonda's' levenswerk in olieverfakwarel, en keramiek. Turnhout, Atelier Gonda Bastiaensen. Van 27 januari 2018 tot 4 maart 2019. Gangmaker 8: Wannes Cools Sociaal Digitale Pandemie. Turnhout, Cultuurhuis De Warande.
De Warande Turnhout Turnhout Antwerpen Out.be.
Wat is er te doen op zondag? Ideale zondagse activiteiten. Luik, de vurige stede. Antwerpen, hoofdstad van de mode en de diamant. Wat te doen bij triestig weer? De Warande Turnhout. De Warande Turnhout. De Warande Turnhout. De Warande Turnhout.
Programma Cultuurhuis de Warande.
DE MUUR: William Ludwig Lutgens. DE MUUR: Jóhanna Kristbjörg Sigurðardóttir. 9.06 tot 9.12. Je winkelmandje is nog leeg. Cultuurhuis de Warande. 014 41 94 94. 014 41 69 91. raad van bestuur. Meld je aan voor de nieuwsbrief. Cultuurhuis de Warande.

Contacteer ons