Op zoek naar warande betekenis?

Warande 12 definities Encyclo.
Helmond De Warande is een voormalig natuurgebied en jachtterrein in het westen van Helmond dat tegenwoordig een openbaar wandel en recreatiepark is. Deel hiervan uitmakend is het dierenpark, het voormalige Jan Visser Park, grotendeels gevestigd op een terrein waarop eerder het Peapark gevestigd was.
kbc
Wat is de betekenis van warande.
Wat is de betekenis van warande? Uit Oost en West. verklaring van 1000 woorden uit Nederlands-Indië. s-Hertogenbosch Den Bosch. Rob Vinke Emeritus. Dimitri van Hees. Zij schreven ook. Michelle van der Wal. Anneke van Schie. Andre van der Kolk. Log hier in om direct te kunnen beginnen met schrijven je LinkedIn gegevens worden nooit gedeeld.
hifi audio
Betekenis warande.
s, wandeldreef; diergaarde; opene plaats waar konijnen enz. Betekenis van warande toevoegen. NSFW / 18. NSFW Niet geschikt voor werk, of 18. Vink de checkbox aan als je betekenis het volgende bevat.: Gescheld of grof taalgebruik. Content die niet geschikt is voor kinderen.
slotenmaker antwerpen
warande betekenis en definitie.
Op deze pagina vind je 2 verschillende betekenissen of definities van het woord warande, geordend van meest populaire betekenis naar minst populaire. Indien je zelf nog een definitie of synoniem kent, kan je deze onderaan deze pagina toevoegen. 1 2 Warande.
Betekenis De Warande.
Betekenis De Warande. Wat betekent De Warande? Hieronder vind je 4 betekenissen van het woord De Warande. Je kunt ook zelf een definitie van De Warande toevoegen. De Warande is een wooncomplex van de Stichting Studenten Huisvesting Utrecht in de Nederlandse gemeente Zeist.
DE WARANDE RENOVEERT.
Peter Bellens, gedeputeerde van provincie Antwerpen en voorzitter van APB de Warande hierover.: Vandaag is de Warande een provinciaal cultuurhuis met een uitstraling die de Kempen, zelfs onze provinciegrenzen, ver overstijgt. Het is een monument in Vlaanderen, in meer dan één betekenis.
De Warande en het Warandemanifest Doorbraak.be.
Hij stelt terecht dat netwerken geen vies woord is al vindt vooral de huidige Vlaamse pers dat blijkbaar wel. Zoals de auteur schrijft is De Warande inderdaad een onmisbaar trefpunt waar, in ons aller belang, topmensen van zakenwereld en overheid elkaar vinden in een aantrekkelijke omgeving en een aangename atmosfeer. De Warande heeft bovendien voor de Vlaamse ontvoogding een symbolische betekenis.
Warande Wikipedia.
In deze of in de afgeleide betekenis van lusthof wordt De" Warande" ook als naamgeving gebruikt voor uiteenlopende zaken zoals restaurants, cafés, openluchtdomeinen, buitenzwembaden en wijken en buurten, maar ook voor publicaties zoals het tijdschrift Dietsche Warande en Belfort en het emblematisch fabelboek Vorstelijcke warande der dieren, van Joost van den Vondel, verschenen in 1617.

Contacteer ons