Zoeken naar warande turnhout voorstellingen

Nieuw Warandeseizoen: win een programmator Turnhout Gazet van Antwerpen.
13/05/2017 om 1300: door Wouter Adriaensen. Turnhout Het culturele aanbod van de Warande voor het seizoen 2017-2018 is bekendgemaakt. De programmatoren komen bij enkele gelukkigen persoonlijk meer uitleg geven. De schouwburg blijft nog een heel seizoen lang gesloten maar het programma voor de Kuub, de exporuimte en de voorstellingen op locatie is opnieuw goed gevuld.
auto verzekeren
Theatervoorstelling, Turnhout UiT in Vlaanderen.
Turnhout, Cultuurhuis de Warande. Van 9 mei 2018 tot 16 mei 2018. De" Stoefpotloden" poppenkast voor 4-10 jaar. Turnhout, De Poppenzaal. Van 24 mei 2018 tot 25 mei 2018. Wim Helsen Er wordt naar u geluisterd. Turnhout, Cultuurhuis De Warande.
partytent
De Warande Turnhout Turnhout Antwerpen Out.be.
De Warande Turnhout. De Warande Turnhout. De Warande Turnhout. De Warande Turnhout. 2300 Turnhout Antwerpen Belgiƫ. directions directions_car directions_subway directions_walk directions_bike. Agenda van De Warande Turnhout. Markt en Rommelmarkt: Rommelmarkt. Elke zondag van het jaar rommelmarkt aan het Warandeplein te Turnhout.
Binnendeuren
De Warande Turnhout Wikipedia.
In september 2005 worden de nieuwe zalen voor het publiek geopend met opvoeringen, tentoonstellingen en projecten. In 2010 werd gestart met verbouwings en uitbreidingswerken aan het oorspronkelijke gebouw met het oog op 2012, het jaar waarin Turnhout cultuurstad van Vlaanderen was. Er werd onder meer in een nieuwe exporuimte en een ondergrondse fuifzaal voor jongeren voorzien. Het nieuwe plan werd ontworpen door architect Lieven Achtergael. Behalve theater, muziek, dans, comedy, literaire voorstellingen en exposities, is De Warande de vaste stek van volgende projecten.:
Cultuurhuis de Warande Stad Turnhout.
Sindsdien groeide de Warande uit tot een multifunctioneel cultuurhuis. Volwassenen, jongeren, kinderen en zelfs scholen trekken hier naartoe als ze zich willen laten vervoeren door cultuur. Filmfestival MOOOV, Strip Turnhout, Architectuurvereniging Ar-Tur en Kunst in Zicht wonen ook in de Warande.
De Warande trekt naar kolonies, Hoge Rielen en pretpark Turnhout Regio HLN.
Deel via Facebook 0 Tweet. Turnhout De Warande zal zich vanaf volgend seizoen positioneren als het eerste regionale cultuurhuis van Vlaanderen. Concreet trekt De Warande met verscheidene voorstellingen naar andere gemeenten zoals Merksplas, Hoogstraten en Kasterlee en komt onder meer in de kolonies en Bobbejaanland terecht.
Cultuurhuis de Warande.
Artiesten gezocht voor loge-optredens in de Warande. Warandesouvenir: van oude banners tot leuke shoppers. Vijf vragen aan Koen Augustijnen. Win duotickets voor het MOOOV Filmfestival. People of de Warande. eten en drinken: Barzoen. Je winkelmandje is nog leeg. Cultuurhuis de Warande.

Contacteer ons