Resultaten voor cultuurhuis de warande

Cultuurhuis de Warande Stad Turnhout.
Cultuur en vrije tijd. Cultuurhuis de Warande. Cultuurhuis de Warande. Cultuurliefhebbers weten perfect waar ze moeten zijn. In de voormalige tuin van het kasteel ligt een van de grootste cultuurhuizen van Vlaanderen, de Warande. Vroeger een rustpunt in de stad, nu een culturele broedplaats.
Pensioensparen
Kuub / Cultuurhuis de Warande Schaliken.
Kuub / Cultuurhuis de Warande. Telefoonnummer: 014 41 69 91. 51 19 26.5008" N, 4 56 36.384" E. Bekijk op kaart: Google Maps. Javascript is vereist om deze map te bekijken. Fluit en piano aperitiefconcert. Vijf keer intens-karakteristiek. Etsen, tekeningen, schilderijen, sculpturen.
partytent
Theatervoorstelling, Turnhout UiT in Vlaanderen.
Turnhout, Cultuurhuis de Warande. Van 9 mei 2018 tot 16 mei 2018. De" Stoefpotloden" poppenkast voor 4-10 jaar. Turnhout, De Poppenzaal. Van 24 mei 2018 tot 25 mei 2018. Wim Helsen Er wordt naar u geluisterd. Turnhout, Cultuurhuis De Warande.
Binnendeuren
Cultuurhuis-cultuurcentrum Reizigersbeoordelingen de Warande TripAdvisor.
Nu al een toonbeeld voor creativiteit, inzet en toewijding van een erg dynamische ploeg met een sterke uitstraling in geheel Vlaanderen en tot ver in Nederland. Ongelooflijk wat hier aangeboden wordt op vlak van toneel, concerten, opleidingen, enz. Cultuurhuis De Warande is een stad in de stad.
Cultuurhuis De Warande Agentschap voor Natuur en Bos.
Home Cultuurhuis De Warande. Raad als eerste aan. De Warande is een warme thuis voor cultuurbeleving in al haar verscheidenheid. Samen met onze structurele partners dragen wij een breed toegankelijk en kwalitatief hoogstaand aanbod uit voor de Kempen, zodat alle mensen de kans hebben tot ontmoeting en cultuurdeelname.
Cultuurhuis de Warande.
Artiesten gezocht voor loge-optredens in de Warande. Warandesouvenir: van oude banners tot leuke shoppers. Vijf vragen aan Koen Augustijnen. Win duotickets voor het MOOOV Filmfestival. People of de Warande. eten en drinken: Barzoen. Je winkelmandje is nog leeg. Cultuurhuis de Warande.

Contacteer ons