Resultaten voor de warande diest

Home KSD Warandeschool.
Draadfiguren in 3A. De 10 meest gestelde vragen. Welkom op de website van de KSD-Warandeschool te Diest. Onze school voor buitengewoon onderwijs vlakbij het groene Warandepark richt zich tot kinderen met een leerachterstand type basisaanbod en kinderen met een autismespectrumstoornis type 9.
hypotheek berekenen
Zwembad De Warande Sport Vrije tijd Stad Diest.
Bevolking en burgerlijke stand. Stad en OCMW Diest. Burgemeester en schepenen. Home Vrije tijd Sport Zwembad De Warande. Zwembad De Warande. O peningsuren en tarieven. R edderscursus voorjaar 2018. 013 31 21 21 Grote Markt. van 09u00 tot 12u30 en.
schoonmaakbedrijven
Stedelijk zwembad De Warande Stad Diest.
Stad en OCMW Diest. Diest, mijn stad 2018. Werken in uitvoering. M eldingen en klachten. Studies, eindwerken, verhandelingen. Bevolking en burgerlijke stand. Stad en OCMW Diest. Burgemeester en schepenen. Home Organisatie Stedelijk zwembad De Warande. Stedelijk zwembad De Warande. Stedelijk zwembad De Warande.
Slotenmaker
Warandepark Erfgoedobjecten Inventaris Onroerend Erfgoed.
Warande met archeologische resten, omheiningsmuur, poortgebouw en drossaard met portierswoning. Reeds in het laatste kwart van de 11de eeuw werd op de heuvel een hoogteburcht bewoond, namelijk door de Otto I, één van de Heren van Diest die de stad bestuurden van 1080 tot 1499.
Stadspark De Warande Natuur Parken in Diest.
Stadspark De Warande. Voor de heerlijke burcht kozen de Heren van Diest, die in de Middeleeuwen regeerden over de stad en omgeving, een strategische plaats uit, sindsdien gekend als de burchtheuvel. Na de Franse revolutie kwam het domein in privé-handen waarna de laatste eigenaar het in 1939 schonk aan de stad Diest met de uitdrukkelijke wens het voor alle inwoners toegankelijk te maken.
Lage prijs en ruime uren in Diest Diest Het Nieuwsblad.
In Diest mogen ze dus fier zijn op hun zwembad De Warande, een relict van Expo58. Hebben ze in Diest zelf een idee wat hun zwembad zo bijzonder maakt? We hebben twee sterke troeven, zegt Christa Vanrompay, hoofd van de stedelijke sportdienst: De lage toegangsprijs en de ruime openingsuren.
Stedelijk Zwembad De Warande Diest UiT in Vlaanderen.
Stedelijk Zwembad De Warande. Sportactiviteit Zwemmen en watersport. Het gebouw van het zwembad van Diest is het oude paviljoen van chocoladefabrikant Jacques van Expo 58. De kassa sluit 30 min voor en de cafetaria 1 uur na het sluitingsuur van het zwembad.
Openingsuren Stedelijk Zwembad De Warande in Diest.
Stedelijk Zwembad De Warande. Stedelijk Zwembad De Warande Nu open. Stedelijk Zwembad De Warande is vandaag open tot 1630. maandag 23 juli. dinsdag 17 juli. woensdag 18 juli. donderdag 19 juli. vrijdag 20 juli. zaterdag 21 juli. zondag 22 juli. Info laatst gecontroleerd op 26 juni 2012. Info niet correct? Laat het ons weten! Op zaterdag 21 juli 2018 gesloten voor Nationale Feestdag. Op woensdag 15 augustus 2018 gesloten voor O.L.V. Omer Vanaudenhovelaan 3, 3290 Diest. Andere zwembaden in regio Diest Populair in Diest.
De Warande Historisch Diest.
De warande als stadspark. In 1939 schonk de laatste eigenaar, dokter Henri Verstappen zijn woning alsook de Warandeheuvel terug aan de stad Diest met de uitdrukkelijke wens het voor alle inwoners toegankelijk te maken. De neoclassicistische herenwoning op de graanmarkt werd omgevormd tot monumentale toegangspoort.
Openingsuren en tarieven Zwembad De Warande Sport Vrije tijd Stad Diest.
Email vriend: Gelieve een geldig emailadres in te vullen. Koning Albertstraat 18 3290 Diest. 013 35 32 81. 013 32 23 06. Vandaag open van 09u00 12u30 en van 14u00 16u00. Stedelijk zwembad De Warande. Omer Vanaudenhovelaan 3 3290 Diest.

Contacteer ons