Zoeken naar de warande diest

Lage prijs en ruime uren in Diest Diest Het Nieuwsblad.
In Diest mogen ze dus fier zijn op hun zwembad De Warande, een relict van Expo58. Hebben ze in Diest zelf een idee wat hun zwembad zo bijzonder maakt? We hebben twee sterke troeven, zegt Christa Vanrompay, hoofd van de stedelijke sportdienst: De lage toegangsprijs en de ruime openingsuren.
Lening simulatie
Stedelijk zwembad De Warande Stad Diest.
Verzoekschrift, volksraadpleging, voorstellen van burgers. Stad en OCMW Diest. Diest, mijn stad 2018. Werken in uitvoering. M eldingen en klachten. Studies, eindwerken, verhandelingen. Bevolking en burgerlijke stand. Stad en OCMW Diest. Burgemeester en schepenen. Home Organisatie Stedelijk zwembad De Warande.
partytent
Zwembad De Warande Sport Vrije tijd Stad Diest.
Stad en OCMW Diest. Burgemeester en schepenen. Home Vrije tijd Sport Zwembad De Warande. Zwembad De Warande. O peningsuren en tarieven. R edderscursus voorjaar 2018. 013 31 21 21 Grote Markt. Blijf op de hoogte. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
tms software
Openingsuren Stedelijk Zwembad De Warande in Diest.
Stedelijk Zwembad De Warande. Stedelijk Zwembad De Warande Nu open. Stedelijk Zwembad De Warande is vandaag open tot 2200. maandag 26 maart. dinsdag 27 maart. woensdag 21 maart. donderdag 22 maart. vrijdag 23 maart. zaterdag 24 maart. zondag 25 maart. Info laatst gecontroleerd op 26 juni 2012. Info niet correct? Laat het ons weten! Op zondag 1 april 2018 gesloten voor Paaszondag. Op maandag 2 april 2018 gesloten voor Paasmaandag. Omer Vanaudenhovelaan 3, 3290 Diest.
Openingsuren en tarieven Zwembad De Warande Sport Vrije tijd Stad Diest.
Burgemeester en schepenen. Home Vrije tijd Sport Zwembad De Warande Openingsuren en tarieven. De stad Diest biedt alsmaar meer documenten aan waarbij het niet langer nodig is de verplaatsing naar het stadhuis te maken. Een overzicht van de attesten die je online kan opvragen vind je hier.
Stedelijk Zwembad De Warande Diest UiT in Vlaanderen.
Stedelijk Zwembad De Warande. Sportactiviteit Zwemmen en watersport. Het gebouw van het zwembad van Diest is het oude paviljoen van chocoladefabrikant Jacques van Expo 58. De kassa sluit 30 min voor en de cafetaria 1 uur na het sluitingsuur van het zwembad.
Stadspark De Warande Natuur Parken in Diest.
Stadspark De Warande. Voor de heerlijke burcht kozen de Heren van Diest, die in de Middeleeuwen regeerden over de stad en omgeving, een strategische plaats uit, sindsdien gekend als de burchtheuvel. Na de Franse revolutie kwam het domein in privé-handen waarna de laatste eigenaar het in 1939 schonk aan de stad Diest met de uitdrukkelijke wens het voor alle inwoners toegankelijk te maken.
De Warande Historisch Diest.
De warande als stadspark. In 1939 schonk de laatste eigenaar, dokter Henri Verstappen zijn woning alsook de Warandeheuvel terug aan de stad Diest met de uitdrukkelijke wens het voor alle inwoners toegankelijk te maken. De neoclassicistische herenwoning op de graanmarkt werd omgevormd tot monumentale toegangspoort.
Warandepark Erfgoedobjecten Inventaris Onroerend Erfgoed.
Warande met archeologische resten, omheiningsmuur, poortgebouw en drossaard met portierswoning. Reeds in het laatste kwart van de 11de eeuw werd op de heuvel een hoogteburcht bewoond, namelijk door de Otto I, één van de Heren van Diest die de stad bestuurden van 1080 tot 1499.
Openingsuren en tarieven Zwembad De Warande Sport Vrije tijd Stad Diest.
Email vriend: Gelieve een geldig emailadres in te vullen. Koning Albertstraat 18 3290 Diest. 013 35 32 81. 013 32 23 06. Vandaag open van 09u00 12u30 en van 14u00 16u00. Stedelijk zwembad De Warande. Omer Vanaudenhovelaan 3 3290 Diest.

Contacteer ons