Resultaten voor de warande liedekerke

GC Warande Liedekerke Liedekerke cultuurkuur.be.
Om de pagina van deze organisatie te bewerken moet je geregistreerd zijn als beheerder van deze organisatie. Dien hiervoor een aanvraag in. Ga dankzij dynamoOPWEG gratis met De Lijn op klasuitstap naar een culturele bestemming. GC Warande Liedekerke komt momenteel niet in aanmerking voor een dynamoOPWEG-subsidie.
geld lenen
GC Warande Liedekerke Liedekerke.
Het Gemeenschapscentrum De Warande staat voor gemeenschapsvorming, culturele banden, samenwerking, ondersteuning. Maar daarnaast zorgt het gemeenschapscentrum, samen met de talloze culturele vereningen die onze gemeente rijk is, voor een uitgebalanceerd artistiek en vormingsaanbod. Opperstraat 31, 1770 Liedekerke 50.8703354 4.0845548 Contact.
schoonmaakbedrijven
GC Warande Liedekerke UiT in Vlaanderen.
Het Gemeenschapscentrum De Warande staat voor gemeenschapsvorming, culturele banden, samenwerking, ondersteuning. Maar daarnaast zorgt het gemeenschapscentrum, samen met de talloze culturele vereningen die onze gemeente rijk is, voor een uitgebalanceerd artistiek en vormingsaanbod. Opperstraat 29 1770 Liedekerke. Hoe geraak ik hier?
Slotenmaker
God niet langer welkom in Warande Liedekerke Regio HLN.
Voor Liedekerke was dat een verrassend evenement. De gemeente had evenwel ingestemd met deze viering. Maar niet lang daarna wilden ook andere geloofsgemeenschappen hun stekje in het gemeenschapscentrum. Zo diende onlangs een inwoner nog een privé-aanvraag in voor een kerkdienst van de zwarte christelijke geloofsgemeenschap in GC De Warande.
GC Warande Liedekerke UiT in Vlaanderen.
Locatie Cultuur, gemeenschaps of ontmoetingscentrum Cultuur of ontmoetingscentrum. Het Gemeenschapscentrum De Warande staat voor gemeenschapsvorming, culturele banden, samenwerking, ondersteuning. Maar daarnaast zorgt het gemeenschapscentrum, samen met de talloze culturele vereningen die onze gemeente rijk is, voor een uitgebalanceerd artistiek en vormingsaanbod. Opperstraat 31 1770 Liedekerke.
GC Warande Liedekerke Startpagina Facebook.
Fire in the house met Clara en Jo! Jan De Wilde 25 maart @ GC Warande Liedekerke. GC Warande Liedekerke. 4 mei om 1006.: Arnout is in the house.tot straks allemaal! GC Warande Liedekerke heeft het bericht van UiTin1770 gedeeld.
GC Warande, Liedekerke De Motoen.
Het Gemeenschapscentrum Warande in Liedekerke bevindt zich aan de Opperstraat 29, 1770 Liedekerke. De ingang van de toneelzaal bevindt zich aan de zijkant van het gebouw op de hoek van de Opperstraat en de Steinfurtdreef. Je komt via de dubbele deur naar binnen en neemt de trap of de lift naar de tweede verdieping.
Christof Chapsis zingt Wij kunnen de wereld aan in CC De Warande in Liedekerke De PADI show KW.be.
Op 17 februari staat Christof Chapsis met liveband in CC Warande in Liedekerke, waar hij zijn verjaardagsconcert viert in het bijzijn van Eveline Cannoot en Davy Gilles. De deuren openen om 19.30 uur, de show start om 20 uur. Toegang: 15 euro per kaart.
De Warande, Liedekerke Tel: 053662. Dag, weekbladen tijdschriften Verdelers goudengids.be.
Dag, weekbladen tijdschriften Verdelers. Een recensie schrijven? Warandestraat 85, 1770 Liedekerke. 053 66 25 70. Dag, weekbladen tijdschriften Verdelers. Dag, weekbladen tijdschriften Verdelers. Uw bedrijf toevoegen. Afmelden papieren gids. Onze producten diensten. Onze producten diensten. Wij werven aan. Bekijk onze vacatures.
Gemeenschapscentrum Warande Liedekerke.
De vergoeding voor het gebruik van één van de vergaderlokalen van het gemeenschapscentrum wordt als volgt vastgesteld.: gebruik per dagdeel. gebruik per dag. Gebruikers en tariefreglement GC Warande. Reserveren kan u door naar onze website reservaties.liedekerke.be te surfen. Reserveer een zaal/ controleer beschikbaarheid. Delen Tweet Google E-mail. Openingsuren en sluitingsdagen. dinsdag 13 juni 2017 dinsdag 11 juli 2017 vrijdag 21 juli 2017 dinsdag 15 augustus 2017 maandag 02 oktober 2017 woensdag 01 november 2017 donderdag 02 november 2017 zaterdag 11 november 2017 maandag 25 december 2017 dinsdag 26 december 2017. Warandestraat 22 1770 Liedekerke Vlaanderen, België.

Contacteer ons