Zoeken naar parking warande turnhout prijs

Openingsuren Indigo Centrumparking de Warande in Turnhout.
Indigo Centrumparking de Warande is vandaag open tot 2300. maandag 16 april. dinsdag 17 april. woensdag 18 april. donderdag 19 april. vrijdag 20 april. zaterdag 21 april. zondag 15 april. Info laatst gecontroleerd op 14 februari 2017. Info niet correct? Laat het ons weten! Uitzonderlijk open op dinsdag 1 mei 2018 voor Feest van de Arbeid. Uitzonderlijk open op donderdag 10 mei 2018 voor Hemelvaart. Wezenstraat 10, 2300 Turnhout.
autolening simulatie
Parkeren onder Merodecenter kost 3 euro per dag Turnhout Regio HLN.
Voor een volledige dag parkeren onder het Merodecenter betaal je 3 euro. Naast de parkings Warande, Hema en Viane baat Vinci Park voortaan nog een vierde uit in het centrum van Turnhout: parking de Merode, op 200 meter van het station.
partytent

Victoriestraat, 41, 2300 Turnhout. Totaal aantal plaatsen. De bovengrondse parkeergarage is ideaal gelegen in de stad, zeker als winkelen het doel van uw bezoek is. Parking Le Bon, in de Gasthuisstraat, is dichtbij De Warande, de Grote Markt en het treinstation. vanaf het 3e uur. Type Tijd Prijs.
binnendeur
Parkings en straatparkeren Stad Turnhout.
Parkings en straatparkeren. Kom je van buiten Turnhout? Volg dan de dynamische parkeerbewegwijzering elektronische parkeerwijzers naar de gewenste parkeerzone in de Turnhoutse binnenstad. Op de dynamische borden zie je de route naar de beschikbare centrumparkings en het aantal vrije parkeerplaatsen. De parkeerwegwijzers geven ook aan waar je de gratis randparkings Park Ride vindt: parking Stadspark PR1 en parking Boomgaardplein PR2.
Turnhout verlaagt parkeertarieven Turnhout Gazet van Antwerpen.
Over het parkeerbeleid en vooral de parkeertarieven in Turnhout wordt geregeld geklaagd. De tarieven zijn gemiddeld genomen duurder dan in vergelijkbare steden. Schepen van Mobiliteit Marc Boogers Groen beloofde een gewijzigd parkeerbeleid, en legde dat nieuwe plan gisteren aan de commissie voor. Belangrijkste wijziging: het parkeren wordt goedkoper. In de duurste zone kost het nog steeds 2 euro voor het eerste uur, maar daalt het tarief van 3 naar 250, euro voor het tweede uur. Het tarief in de aangrenzende centrumstraten daalt tot 150, euro per uur. Ook op de stadsparkings Muylenberg, Loechtenberg, Hannuitstraat en Patersstraat daalt de prijs: tot maximum 6 euro voor het 24 uurtarief.
Parking Warande Shopping Turnhout.
De parking is 24 op 24 en 7 op 7 open. Adres: Wezenstraat 10, Turnhout, Belgium. Vraag routebeschrijving vanuit.: Wezenstraat 10, Turnhout, Belgium. Deze website kwam tot stand dankzij vzw VEGT. Meer weten over vzw VEGT, zijn doelstellingen en projecten, klik hier.

Contacteer ons