Meer resultaten voor warande brussel

Over De Warande.
De Warande biedt haar leden de mogelijkheid om hun visie te verbreden en biedt nieuwe ervaringen en contacten, steeds binnen een stijlvolle en discrete omgeving. Ontmoet hier het Warandeteam en het bestuur en verdwaal in de rijke geschiedenis van een wonderlijke plek in het hart van Brussel.
fortis
Vlaamse regering kent De Warande nieuwe lening toe.
De Vlaamse zakenclub De Warande wordt al langer door de Vlaamse regering gesteund. Thierry du Bois. De Vlaamse regering kent de Vlaamse zakenclub De Warande opnieuw een renteloze lening van 800.000 euro toe. Met onze nieuwsbrieven in een oogopslag mee.
schoonmaakbedrijven
Activiteiten De Warande.
Het Koningspaar op bezoek! De Warande vandaag. Feesteditie Present in de bus! De Warande vandaag. Terras terug open vanaf woensdag 18/04! De Warande vandaag. Inschrijvingen geopend voor de Familiedag! De Warande vandaag. Aangepaste openingsuren in de paasvakantie! De Warande vandaag.
slotenmaker gent
BINNENKIJKEN. De Warande in Brussel De Standaard.
16/09/2015 om 1100: door edm. De Warande, de club van Vlamingen in Brussel aan het gelijknamige stadspark, is geen plek waar je zonder lidmaatschap zomaar binnenloopt, en dat is zonde. Sinds de oprichting in 1988 is de club gehuisvest in het statige Hôtel Empain, een neoklassiek pand dat in 2013 een ingrijpende renovatie onderging.
Over ons De Warande.
De Warande is dé ontmoetingsplek voor Vlamingen in Brussel. Al 30 jaar verbinden we Vlaanderen met de rest van de wereld. De Warande wilt verenigen én vertegenwoordigen. Ze wilt de wereld van haar leden verbreden via nieuwe ontmoetingen, nieuwe ervaringen en nieuwe inzichten.
Nieuwe voorzitter De Warande Brussel De Standaard.
Met Mark Leysen komt een uitgesproken discrete ondernemer aan de top van de Brusselse zakenclub De Warande. De Warande werd in 1988 opgericht vanuit Voka Brussel en was bedoeld als signaal om de Vlaamse. Met Mark Leysen komt een uitgesproken discrete ondernemer aan de top van de Brusselse zakenclub De Warande.
De Warande, Brussel Tel: 025143. Seminaries Organisatie van goudengids.be.
Zinnerstraat 1, 1000 Brussel. 02 514 30 00. Seminaries Organisatie van. Andere interessante bedrijven in de buurt. Residence Palace-Internationaal Perscentrum. Wetstraat 155, 1040 Brussel. First Euroflat Hotel. Karel de Grotelaan 50, 1000 Brussel. Ateliers des Tanneurs Les. Huidevettersstraat 58-62, 1000 Brussel.
De Warande Verbindt Vlaanderen.
Het mooie lenteweer maakt eindelijk zijn intrede in het land. Vanaf woensdag kan u daarom bij moo. De Warande vandaag. DE WARANDE IS UW UITVALSBASIS IN BRUSSEL. Als u lid wordt van De Warande, mag u het huis gebruiken als het uwe.

Contacteer ons