Zoeken naar warande brussel

Zakenclub De Warande komt naar Antwerpen Made in Antwerpen.
De Warande blijft weliswaar de Vlaamse aanwezigheid in Brussel uitdragen maar de zakenclub wil volgens gedelegeerd bestuurder Katja Borgerhoff ook aansluiting vinden bij andere themas zoals Europa en de rest van de wereld. De Warande organiseerde in de afgelopen maanden al occasioneel een activiteit buiten de eigen locatie in het herenhuis Empain aan het Warandepark.
backlink
Over ons De Warande.
De Warande is al 30 jaar een exclusieve club in het hartje van Brussel. De Warande gelooft in haar jonge leden, de toekomstige leiders binnen hun vakgebied. Zij zorgen ervoor dat De Warande in de toekomst het beste talent in Vlaanderen kan blijven verbinden.
lening
Restaurant De Warande.
De Warande geproefd. Boek uw tafel. Laat u verrassen door ons weekmenu of maak uw keuze à la carte. Het restaurant van De Warande is uw uitvalsbasis om discreet te lunchen en van gedachten te wisselen in een elegante en verfijnde omgeving.
partytent
De Warande, Brussel Tel: 025143. Seminaries Organisatie van goudengids.be.
02 514 30 00. Seminaries Organisatie van. Andere interessante bedrijven in de buurt. Residence Palace-Internationaal Perscentrum. Wetstraat 155, 1040 Brussel. First Euroflat Hotel. Karel de Grotelaan 50, 1000 Brussel. Théo Verbeecklaan 2, 1070 Anderlecht. Seminaries Organisatie van. Uw bedrijf toevoegen.
de schoorsteenveger
De Warande ontvangt Brussel De Warande.
De Warande ontvangt Brussel. 22 maart 2018 1900.: Rue Zinner 1, 1000 Bruxelles, Belgium. De Warande verbindt Vlaanderen en onderhoudt dan ook traditioneel een sterke band met de verschillende Vlaamse provincies. Ook dit jaar zetten we onze eigen Ronde Van Vlaanderen verder.
Nieuwe voorzitter De Warande Brussel De Standaard.
Met Mark Leysen komt een uitgesproken discrete ondernemer aan de top van de Brusselse zakenclub De Warande. De Warande werd in 1988 opgericht vanuit Voka Brussel en was bedoeld als signaal om de Vlaamse. Met Mark Leysen komt een uitgesproken discrete ondernemer aan de top van de Brusselse zakenclub De Warande.
BINNENKIJKEN. De Warande in Brussel De Standaard.
16/09/2015 om 1100: door edm. De Warande, de club van Vlamingen in Brussel aan het gelijknamige stadspark, is geen plek waar je zonder lidmaatschap zomaar binnenloopt, en dat is zonde. Sinds de oprichting in 1988 is de club gehuisvest in het statige Hôtel Empain, een neoklassiek pand dat in 2013 een ingrijpende renovatie onderging.
De Warande VZW BE 0433.458.554 Brussel.
Bestel uitgebreid financieel rapport over De Warande. Download Trends Top Benchmarks voor De Warande. Met een login downloadt u het benchmarkrapport. De SectorTop biedt een gedetailleerd dossier van de sector Andere. Met onze GemeenteTop heeft u een haarfijne analyse van het economische weefsel in Brussel.
De Warande club Wikipedia.
De Warande strives to bring together distinguished and representative personalities from the Flemish business community. De Warande also offers her members a platform to enrich their intellectual growth, through expected or unexpected encounters and through a vast selection of club events: working lunches, debate nights, club tables.
De Warande Verbindt Vlaanderen.
Ter gelegenheid van haar 30ste verjaardag nodigde De Warande alle leden en hun gezin uit in de Plant. De Warande vandaag. DE WARANDE IS UW UITVALSBASIS IN BRUSSEL. Als u lid wordt van De Warande, mag u het huis gebruiken als het uwe.

Contacteer ons