Meer resultaten voor warande heule

De Warande Heule Kortrijk UiT in Vlaanderen.
Locatie Openbare ruimte. Ringlaan, 30a 8501 Heule Kortrijk. Hoe geraak ik hier? De Lijn: routeplanner. Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Kortrijk. Deel deze pagina. Ah zo baby, je bent dus op zoek naar tips in. 2000 Blijf niet te vaak thuis!
lening
Warande Erfgoedobjecten Inventaris Onroerend Erfgoed.
VAN HOONACKER E, duizend Kortrijkse straten, 1986, Kortrijk, p. maakt deel uit van Heule. omvat De" Warande, hoeve. Warande 115, Kortrijk West-Vlaanderen. Warande 73, Kortrijk West-Vlaanderen. omvat Bedrijfsgebouw en directeurswoning, linnenfabriek. Warande 95-97, Kortrijk West-Vlaanderen. Warande zonder nummer, Kortrijk West-Vlaanderen.
partytent
Avontuurlijk speeldomein en jeugdverblijfcentrum De Warande Kortrijk Heule Kortrijk UiT in Vlaanderen.
woensdag 18 april 2018. Avontuurlijk speeldomein en jeugdverblijfcentrum De Warande Kortrijk Heule Kortrijk. Toon volledige agenda van Avontuurlijk speeldomein en jeugdverblijfcentrum De Warande Kortrijk. Deel deze pagina. Ah zo baby, je bent dus op zoek naar tips in. 2000 Blijf niet te vaak thuis!
Binnendeuren
Speeldomein Warande wordt dubbel zo groot Kortrijk Het Nieuwsblad.
KORTRIJK De Warande in Heule wordt helemaal vernieuwd en wordt ook dubbel zo groot. Volgende maand beslist het schepencollege welke aannemer het project uitvoert, in september starten de werken. Het volledige project kost 75miljoen, euro. Het speeldomein De Warande aan de Ring rond KortrijkR8 in Heule is zeer populair bij de kinderen.
Heulebeek Warande.
Op deze kaart zien je linksboven Heulebos en onder de naam Heule in een meander van de Heulebeek de Warande La Garenne in de huidige straat Warande in de 17de eeuw uitsnede van Plan de Courtray, le front du camp de 1432 pas, 1600-1699.
Heulebeek Warande Natuurpunt.
Beschermd erfgoed zoals het kasteelpark, de hoeve Heerlijkheid van Heule en het beschermde dorpsgezicht rond Preetjes Molen tonen aan dat de geschiedenis van Heule sinds mensenheugenis met de Heulebeek verweven is. In 2003 sloten leden van Heulse culturele verenigingen en leden van Natuurpunt een samenwerkingsverband en werd in Heule de Open werkgroep Heulebeek nu: Onze Heulebeek' opgericht met als doel de herwaardering van de Heulebeek op de agenda van het stadsbestuur te plaatsen. Een ecologische herinrichting van de Heulebeek stimuleert het zelfzuiverende vermogen, helpt de overstromingsproblematiek oplossen en verhoogt tevens de natuur en landschapswaarde. Een aangepast maaibeheer van de aangekochte weide en nieuwe aanplantingen deden de natuurwaarde stijgen. Heulebeek Warande wordt beheerd door.:

Contacteer ons