Meer resultaten voor warande heule

Heulebeek Warande Natuurpunt.
Beschermd erfgoed zoals het kasteelpark, de hoeve Heerlijkheid van Heule en het beschermde dorpsgezicht rond Preetjes Molen tonen aan dat de geschiedenis van Heule sinds mensenheugenis met de Heulebeek verweven is. In 2003 sloten leden van Heulse culturele verenigingen en leden van Natuurpunt een samenwerkingsverband en werd in Heule de Open werkgroep Heulebeek nu: Onze Heulebeek' opgericht met als doel de herwaardering van de Heulebeek op de agenda van het stadsbestuur te plaatsen. Een ecologische herinrichting van de Heulebeek stimuleert het zelfzuiverende vermogen, helpt de overstromingsproblematiek oplossen en verhoogt tevens de natuur en landschapswaarde. Een aangepast maaibeheer van de aangekochte weide en nieuwe aanplantingen deden de natuurwaarde stijgen. Heulebeek Warande wordt beheerd door.:
woonkrediet
Avontuurlijk speeldomein en jeugdverblijfcentrum De Warande Kortrijk Heule Kortrijk UiT in Vlaanderen.
Avontuurlijk speeldomein en jeugdverblijfcentrum De Warande Kortrijk. Locatie Recreatiedomein of centrum. De Warande is een vrij toegankelijk en openbaar avontuurlijk speeldomein en jeugdverblijfcentrum. Ringlaan 30a 8501 Heule Kortrijk. Hoe geraak ik hier? De Lijn: routeplanner. Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Kortrijk.
schoonmaakbedrijven
De Warande Heule Kortrijk UiT in Vlaanderen.
Locatie Openbare ruimte. Ringlaan, 30a 8501 Heule Kortrijk. Hoe geraak ik hier? De Lijn: routeplanner. Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Kortrijk. Deel deze pagina. Ah zo baby, je bent dus op zoek naar tips in. 2000 Blijf niet te vaak thuis!
Slotenmaker
Warande Erfgoedobjecten Inventaris Onroerend Erfgoed.
VAN HOONACKER E, duizend Kortrijkse straten, 1986, Kortrijk, p. maakt deel uit van Heule. omvat De" Warande, hoeve. Warande 115, Kortrijk West-Vlaanderen. Warande 73, Kortrijk West-Vlaanderen. omvat Bedrijfsgebouw en directeurswoning, linnenfabriek. Warande 95-97, Kortrijk West-Vlaanderen. Warande zonder nummer, Kortrijk West-Vlaanderen.
Ondersteuning aan mensen met een beperking.
Woonondersteuning Warande Heule. Woonondersteuning Warande Heule. Het ruime woonhuis in Warande 145 te Heule biedt een thuis aan 6 personen met een verstandelijke beperking. Deze halfopen woning met ruim terras heeft een goede bereikbaarheid naar het centrum van Kortrijk of Heule.
Kringloopwinkel opent Hangaar Kortrijk Regio HLN.
De Hangaar kan je vinden in de gebouwen van de centrale diensten van het Kringloopcentrum Zuid-West-Vlaanderen in de Warande 9 in Heule. De Hangaar is iedere zaterdag open van 9.30 tot 16 uur. Er wordt met zeer scherpe prijzen gewerkt.
Nieuwe parking voor speeldomein De Warande Kortrijk Regio HLN.
Ze kreeg een fles cava van schepen Bert Herrewyn. Kortrijk Vlak bij speeldomein De Warande is gisteren een nieuwe parking geopend met 37 nieuwe parkeerplaatsen, die voorbehouden zijn voor bezoekers van de Warande. Met de parking wil het bestuur de parkeerdruk verminderen bij de buurtbewoners van het speeldomein De Warande.
Speeldomein Warande wordt dubbel zo groot Kortrijk Het Nieuwsblad.
KORTRIJK De Warande in Heule wordt helemaal vernieuwd en wordt ook dubbel zo groot. Volgende maand beslist het schepencollege welke aannemer het project uitvoert, in september starten de werken. Het volledige project kost 75miljoen, euro. Het speeldomein De Warande aan de Ring rond KortrijkR8 in Heule is zeer populair bij de kinderen.
Woning te koop Heule Warande Beyaert Projects.
Woning Heule Warande. VERKOCHT: 2 leuke percelen, nabij Kortrijk en toch rustig gelegen. Beide karaktervolle nieuwbouwwoningen, die één smaakvol geheel vormen, hebben een héél ruime, lichtrijke living en halfopen ingerichte eetkeuken, een berging, een garage, 3 slaapkamers, een badkamer en een zolder.
Warande Warande Kortrijk.
Aanvraag voor één dag. Animator worden bij Wasper. Reservering publieke barbecue De Warande. De Warande vzw. 056 27 73 70. Volg ons op Facebook. Stad Kortrijk Grote Markt 54 8500 Kortrijk 1777@kortrijk.be tel. 1777 gratis Thuisloket. Alle rechten voorbehouden Gebruiksvoorwaarden Privacyverklaring.

Contacteer ons