Zoeken naar zwembad de warande openingsuren

Gemeente Wetteren Welkom!
Kinderen jonger dan 12 jaar moeten vergezeld zijn van een persoon van minstens 16 jaar oud. Het is verboden om in De Warande te zwemmen met zwemshorts en bermuda's, zowel in het overdekt zwembad als in het openluchtzwembad. Het binnenzwembad heeft.
autofinanciering
Gemeente Wetteren Welkom!
UiT in Wetteren. Zwembad De Warande. De naam Wetteren. Het Wetterse landschap. Gallo-Romeinen en Franken. Schelde als grensrivier. Het Land van Dendermonde. De crisis van 1845 bestreden. Bunkers van Kwatrecht. Wapenschild en Vlag. College van burgemeester en schepenen. Reglementen en verordeningen.
schoonmaakbedrijf
Openlucht zwembad De Warande in Wetteren opent de deuren! Goedkoop op reis.
Ook het betreden van de zwemzone met schoenen is verboden. Voor de kleinsten is er ook een speeltuin waar ze naar hartelust kunnen ravotten, voor de iets oudere sportievelingen beschikt het zwembad in Wetteren ook over verscheidene tennisvelden, voetbalvelden en een visvijver. Openingsuren De Warande 2017.
slotenmaker antwerpen
Openingsuren en tarieven Zwembad De Warande Sport Vrije tijd Stad Diest.
Burgemeester en schepenen. Home Vrije tijd Sport Zwembad De Warande Openingsuren en tarieven. Stedelijk zwembad: Openingsuren en tarieven. Stedelijk zwembad De Warande. Omer Vanaudenhovelaan 3. 013 32 69 25. Het dragen van een badmuts is niet verplicht. Zwemshorts dienen tot boven de knie te komen.
Openingsuren en tarieven Zwembad De Warande Sport Vrije tijd Stad Diest.
Home Vrije tijd Sport Zwembad De Warande Openingsuren en tarieven. Grote binnen en buitenrommelmarkt. Grote rommelmarkt in en rond Sporthal Karteria Kluisbergstraat 3290 Diest op vrijdag 11 mei 2018 met meer dan 100 standhouders in zaal en 300 standhouders buiten.Inkom: 2.00euro gratis comsumptie inbegr.
Stedelijk zwembad De Warande Stad Diest.
M eldingen en klachten. Studies, eindwerken, verhandelingen. Bevolking en burgerlijke stand. Stad en OCMW Diest. Burgemeester en schepenen. Home Organisatie Stedelijk zwembad De Warande. Stedelijk zwembad De Warande. Stedelijk zwembad De Warande. Omer Vanaudenhovelaan 3. Tel: 013 32 69 25.
Openingsuren Stedelijk Zwembad De Warande in Diest.
Stedelijk Zwembad De Warande is vandaag open tot 2300. maandag 18 juni. dinsdag 19 juni. woensdag 20 juni. donderdag 21 juni. vrijdag 15 juni. zaterdag 16 juni. zondag 17 juni. Info laatst gecontroleerd op 26 juni 2012. Info niet correct? Laat het ons weten! Omer Vanaudenhovelaan 3, 3290 Diest. Andere zwembaden in regio Diest Populair in Diest. Provinciedomein zwembad Halve Maan Diest. Omer Vanaudenhovelaan 48 3290 Diest. CM Christelijke Mutualiteit. Koning Albertstraat 49 3290 Diest. Winkel gratis toevoegen. Openingsuren van alle Aldi winkels.
Zwembad De Warande opent op woensdag 1 juni Wetteren Het Nieuwsblad.
Zwembad De Warande in Wetteren opent op woensdag 1 juni Foto: WP. Wetteren Op 1 juni gaat het openluchtzwembad De Warande in Wetteren open voor het zomerseizoen. Om het zwemmen voor iedereen aangenaam te maken, zijn een aantal maatregelen ingevoerd.
Gemeente Wetteren Welkom!
Kinderen jonger dan 12 jaar moeten vergezeld zijn van een persoon van minstens 16 jaar oud. HET IS VERBODEN OM IN DE WARANDE TE ZWEMMEN MET ZWEMSHORTS OF BERMUDA'S, ZOWEL IN HET OVERDEKT ZWEMBAD ALS IN HET OPENLUCHTZWEMBAD! MOMENTEEL GESLOTEN WEGENS OPENING OPENLUCHTBAD. Vanaf 11 september 2018 gelden volgende openingsuren.:

Contacteer ons