Meer resultaten voor de warande zwembad

Openluchtzwembad De Warande gaat open Wetteren Het Nieuwsblad.
Wetteren Het water is helderblauw, de kleedkamers gepoetst, de springplank getest en de glijbanen gesmeerd Openluchtzwembad De Warande is helemaal klaar om je vanaf 6 juni te verwelkomen! Je kan er op weekdagen terecht van 9u30 tot en met 20 uur en in het weekend van 9u30 tot en met 18 uur. Moet het nog gezegd, het openluchtzwembad De Warande is niet zomaar een zwembad.
persoonlijke lening
Gemeente Wetteren Welkom!
Er is recreatiezwemmen speciaal voor kinderen, met spelmateriaal in het water op woensdag, zaterdag en zondag van 14.00 16.00 u. HET IS VERBODEN OM IN DE WARANDE TE ZWEMMEN MET ZWEMSHORTS OF BERMUDA'S! ZOWEL IN HET OVERDEKT ZWEMBAD ALS IN HET OPENLUCHTZWEMBAD!
oprichtingen
Gemeente Wetteren Welkom!
UiT in Wetteren. Zwembad De Warande. De naam Wetteren. Het Wetterse landschap. Gallo-Romeinen en Franken. Schelde als grensrivier. Het Land van Dendermonde. De crisis van 1845 bestreden. Bunkers van Kwatrecht. Wapenschild en Vlag. College van burgemeester en schepenen. Reglementen en verordeningen.
tms software
Zwembad De Warande opent op woensdag 1 juni Wetteren Het Nieuwsblad.
Zwembad De Warande in Wetteren opent op woensdag 1 juni Foto: WP. Wetteren Op 1 juni gaat het openluchtzwembad De Warande in Wetteren open voor het zomerseizoen. Om het zwemmen voor iedereen aangenaam te maken, zijn een aantal maatregelen ingevoerd.
Openingsuren en tarieven Zwembad De Warande Sport Vrije tijd Stad Diest.
Burgemeester en schepenen. Home Vrije tijd Sport Zwembad De Warande Openingsuren en tarieven. Stedelijk zwembad: Openingsuren en tarieven. Stedelijk zwembad De Warande. Omer Vanaudenhovelaan 3. 013 32 69 25. Het dragen van een badmuts is niet verplicht. Zwemshorts dienen tot boven de knie te komen.
Zwemmen op dinsdag in het binnenzwembad van het Sportcentrum De Warande Wetteren UiT in Vlaanderen.
Zwemmen op dinsdag in het binnenzwembad van het Sportcentrum De Warande. Sportactiviteit Zwemmen en watersport. Leren zwemmen en vrij zwemmen voor volwassenen kan in alle rust in het binnenbad van het Sportcentrum De Warande. Wekelijks op dinsdag van 16.30 tot 17.30u.
Zwembad De Warande Wetteren UiT in Vlaanderen.
Zwembad De Warande Wetteren. Van 18 september 2017 tot 15 juni 2018. Zwembad De Warande Wetteren. Van 18 september 2017 tot 30 juni 2018. Sport Overdag/Sport voor 50 Zwemmen." Zwembad De Warande Wetteren. Toon volledige agenda van Zwembad De Warande.
Openingsuren Stedelijk Zwembad De Warande in Diest.
Stedelijk Zwembad De Warande. Stedelijk Zwembad De Warande Nu open. Stedelijk Zwembad De Warande is vandaag open tot 2200. maandag 26 maart. dinsdag 27 maart. woensdag 21 maart. donderdag 22 maart. vrijdag 23 maart. zaterdag 24 maart. zondag 25 maart.
Recreatieoord De Warande.
BRASSERIE DE WARANDE. FYSIOTHERAPIE DE WARANDE. 1000: 1300: uur BANENZWEMMEN 50m sportbad. 1030: 1430: uur FAMILIE ZWEMMEN 25m bad doelgroepenbad. TARIEVEN DE WARANDE. Wilt u op de hoogte blijven? Meld u dan hieronder aan om de nieuwsbrief van De Warande te ontvangen.
Gemeente Wetteren Welkom!
Kinderen jonger dan 12 jaar moeten vergezeld zijn van een persoon van minstens 16 jaar oud. Het is verboden om in De Warande te zwemmen met zwemshorts en bermuda's, zowel in het overdekt zwembad als in het openluchtzwembad. Het binnenzwembad heeft.

Contacteer ons