Op zoek naar otc de warande?

52241 OTC De Warande, Oosterhout, West-Brabant Tennisloods.nl.
Informatie over Tennisvereniging OTC De Warande te Oosterhout NB. Tennisvereniging OTC De Warande is de oudste tennisvereniging van Oosterhout met een rijke traditie en moderne inzichten. Wij zijn er trots op, onze leden en onze gasten één van de mooiste faciliteiten uit de omgeving te kunnen bieden.
argenta
OTC De Warande.
Bekijk hier alle competities van OTC De Warande. Competitiespelers gezocht voor OTC De Warande. Plaats een advertentie. Geplaatst op 23 januari door Michael Deelstra Competitieve gezellige dubbelspecialist gezocht. Leeftijd 36-99 jaar. Geplaatst op 11 februari door Jan Jacobs Vrijdagmiddag een heerlijke in en ontspanning op en rond de tennisbaan.
zweedse puzzel
OTC De Warande bereikt eenvoudig schooljeugd met SjorsSportief.nl.
Door die activiteiten aan te melden op de website SjorsSportief.nl lukt het OTC De Warande sinds vorig jaar een bredere doelgroep aan te spreken." Met de website SjorsSportief.nl heeft John Martens van OTC De Warande er een laagdrempelig communicatiekanaal bij voor de schooljeugd.
Slotenmaker
OTC De Warande Tennisvereniging van Oosterhout 9.186 foto's' Tennisbaan Wilhelminakanaal Zuid 82, 4903 RA Oosterhout gemeente.
Waarom tennissen bij OTC De Warande? Wij hebben een van de mooiste tennisparken van West Brabant, het hele jaar door buiten tennis, 11 Smashcourt tennisbanen, een gezellig clubhuis met zonnig terras, leuke jeugdactiviteiten, uitgebreide trainingsopties, competitie recreatief tennis, veel toernooien evenementen, toss ochtend avond.
Spelregelcafé in kroegsfeer slaat aan bij OTC De Warande.
Stuur een succesverhaal in. Spelregelcafé in kroegsfeer slaat aan bij OTC De Warande. OTC De Warande. Met het organiseren van een spelregelcafé kunnen tennisverenigingen in een ongedwongen en gezellige sfeer de tennisspelregels onder de aandacht brengen bij de leden. Die opzet sloeg aan bij OTC De Warande.
Tennis.
Contactpersoon OTC De Warande. John Martens http//www.otcdewarande.nl: bestuurjeugdtennis@otcdewarande.nl 0162-425669 Verplicht om in te schrijven via www.sjorssportief.nl! De contactgegevens zijn bedoeld voor evt. vragen over de inschrijving. Deze aanbieder biedt ook de volgende activiteiten aan.: Groep 1 t/m 8. OTC De Warande.
OTC De Warande Tennisvereniging van Oosterhout Tennisvereniging van Oosterhout.
Attentie voor bereikbaarheid OTC De Warande door wegwerkzaamheden aan de Lage Molenpolderweg van maandag 30 april tot 6 mei 2018. 3 april 2018. Wil jij je dubbelspel tactiek verbeteren? Schrijf je dan in voor 5 tactische dubbelspel lessen Schrijf in via TSTK.nl en kies onderaan voor thematraining.

Contacteer ons