Resultaten voor Klaskrant

Klaskrant.
Oudere leerlingen kunnen proberen de krant via computer te maken. Bij het maken van de klaskrant worden er verschillende vaardigheden geoefend: schrijven, beeldend werken, samenwerken, opzoekingswerk, ict-vaardigheden, actualiteit lezen. Het WIJ-gevoel is optimaal wanneer de klaskrant af is! De krant is een resultaat van ieders werk.
search engine optimisation
Maak zoals juf Anke een gepersonaliseerde klaskrant YouTube.
Ze wou de klaskranten graag nog ontvangen in de eerste weken van het schooljaar en daarom koos ze voor het sjabloon krant of klaskrant die terug te vinden is op de website van Happiedays. Je kunt natuurlijk ook zelf een krant maken of ontwerpen naar eigen wens.
schimmelspray
www.krantenmaker.be.
Welkom op de site van KrantenMaker! Ben je leerkracht of leerling, maak dan hier je eigen klas of schoolkrant. Met deze tool maak je zowel een echte papieren krant als een internetkrant die je online kan delen met al je vrienden.
leningen
Het Reuzenhuis Alles over: klaskrant.
Hij eindigde met een freestyle op het nummer Happy van Farrel Williams. De foto's' zijn wat wazig maar dat komt door de snelheid van zijn bewegen. klaskrant september-oktober 2015. Elke dag schrijft iemand een verslagje in het klasdagboek. Deze tekstjes bundelden we tot een eerste klaskrant.
companies
GO! Centrum Geraardsbergen Klaskrant L5A.
Een VIP school voor unieke kinderen. Over de school. Oudere berichten Klaskrant L5A. 22 okt 2015. De verpleegster gaf ons een lesje over vaccinaties. Posted by Juf Veerle. Reacties staat uit voor De verpleegster gaf ons een lesje over vaccinaties.
Klaskrant Kranten in de klas.
Daarna verdelen we de krantenrubrieken onder de verschillende leerlingen in de klas, we werken in duo's.' Met je co-journalist ga je nu na wat de dingen zijn waarover jullie zullen schrijven. Denk eraan: het nieuws dat je schrijft, gaat over je klas, leerkrachten en directie wat zij leuk vinden, wat er leeft.,
Toverbos Klaskrant.
Laat het me zien en ik onthoud het misschien. Betrek me erbij en ik begrijp het" CĂ©lestin Freinet. K0-K1 De Muizen. K0-K1 De Wasbeertjes. K2-K3 De Roodborstjes. K2-K3 De Konijnen. L1 De Bosbende. L2 De Bos-w-onderzoekers. L3 De Hardwerkende Mieren.
klaskrant Freinetbeweging.
Hoe wij met onze klaskrant werken. januari 24, 2017 Ongeregistreerde Bezoeker 0. Wij maken in onze kleuter classe unique dagelijks een krantje over wat we deden: maar verwacht hier geen computerwerk of lay-out, nee zij vertellen, Read More. Maak jij een klaskrant met je jongste kleuters?
Klaskrant Begin schooljaar.
De regels over het dragen van een fietshelm en een fluohesje kan je hier nog eens herhalen, en je kan je leerlingen enkele tips geven om veilig naar school te komen. Spelletjes in de klaskrant Het is zeker aangewezen om enkele spelletjes in de klaskrant te plaatsen.
Nieuwstool: maak je eigen krant.
Zelf een krant maken is leuk en leerzaam. Leerlingen maken met de Nieuwstool gratis hun eigen nieuwsproductie inclusief tekst, foto's' en video's. De Nieuwstool is online gereedschap waarmee leerlingen zelf nieuws maken en publiceren. De Nieuwstool is gratis beschikbaar. Zelf een krant maken met de Nieuwstool: online of op papier.
We maken een klaskrant Downloadbaar lesmateriaal KlasCement.
We maken een klaskrant. Tijdens deze lessenreeks bekijken en bespreken leerlingen verschillende kranten. Ze leren ook hoe een krant gemaakt wordt, hoe je een interview afneemt, hoe de eerste krant er uit zag. De leerlingen maken zelf een klaskrant met volgende onderwerpen.:

Contacteer ons