Resultaten voor de warande torhout

De Warande, Torhout Tel: 050215. Recreatieparken goudengids.be.
8820 Torhout Aartrijkestraat 140. 050 21 50 00. 2 juni 2010. De Warande is het gemeentelijke speelplein waar je heel wat spelplezier kan beleven. De speeltuigen werden recent allemaal vernieuwd en er is een aanbod voor zowel groot als klein.
simulatie hypothecaire lening
Domein De Warande Westtoer.
Het omheinde speelplein is toegankelijk van de paasvakantie tot de herfstvakantie en dit elke woensdag, zaterdag en feestdag. Opgelet: tijdens de paas en zomervakantie is De Warande exclusief toegankelijk voor de speelpleinwerking! Domein De Warande. 32 50 21 50 00.
kredietverstrekker
Speelpleinwerking in De warande Torhout Vandaag.
Waar: De speelpleinwerking vindt steeds plaats in speelplein De Warande in de Aartrijkestraat 140 in Torhout. Kom bij voorkeur met de fiets of te voet, want er is maar een beperkte parkeermogelijkheid. Wie: Iedereen tussen 3 en 12 jaar kan komen ravotten tijdens de speelpleinwerking.
Slotenmakerij
Speelplein De Warande Torhout 2018 Alles wat u moet weten VOORDAT je gaat TripAdvisor.
Hoteldeals voor Torhout. 3-sterren hotels in Torhout. In de buurt van bezienswaardigheden. Hotels in de buurt van Speelplein De Warande. Hotels in de buurt van Kasteel Wijnendale. Hotels in de buurt van Mosterdmuseum Mustard Museum. Hotels in de buurt van Museum Torhouts Aardewerk.
cheap
Speelplein De Warande Torhout UiT in Vlaanderen.
Aartrijkestraat 140 8820 Torhout. Hoe geraak ik hier? De Lijn: routeplanner. Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Torhout. Van 14 november 2018 tot 19 december 2018. Start to cyclocross. Speelplein De Warande Torhout. Toon volledige agenda van Speelplein De Warande.
De Warande is voortaan stilteplek Torhout Regio HLN.
Deel via Facebook 0 Tweet. De begraafplaats De Warande in Torhout is gerenoveerd en omgevormd tot het stiltepark De Warande. We willen tegemoetkomen aan nieuwe behoeften rond begraven, zegt schepen van Leefmilieu Elsie Desmet CDV. Hier" kan je even stilstaan bij de cyclus van het leven.
Speelpleinwerking De Warande Stad Torhout.
Stad Torhout Zoeken Menu. Wat zoek je? Waarmee kunnen we je helpen? Sluit het zoekvenster. College van burgemeester en schepenen. Openbaarheid van bestuur. Huis van het Kind. Beschadiging wegen, voet en fietspaden. Defect openbare verlichting. Een andere vraag of suggestie? Ondernemen en werken. Werken bij het lokaal bestuur. Cultuurcentrum de Brouckere. Kinderboerderij d'Oude' Smelterij. Zelf een evenement organiseren? Bouwen en wonen. EFRO-project: fietssnelweg Spoor 3. Milieu en afval. Mobiliteit en openbare werken. scroll naar links scroll naar rechts. Speelpleinwerking De Warande.

Contacteer ons