Zoeken naar de warande torhout

Speelpleinwerking in De warande Torhout Vandaag.
Waar: De speelpleinwerking vindt steeds plaats in speelplein De Warande in de Aartrijkestraat 140 in Torhout. Kom bij voorkeur met de fiets of te voet, want er is maar een beperkte parkeermogelijkheid. Wie: Iedereen tussen 3 en 12 jaar kan komen ravotten tijdens de speelpleinwerking.
Audio
Speelpleinwerking De Warande Jeugd.
Waar: De speelpleinwerking gaat steeds door op speelplein De Warande in de Aartrijkestraat 140 te Torhout. Kom bij voorkeur met de fiets of te voet, want er is maar een beperkte parkeermogelijkheid. Wie: Iedereen tussen 3 en 12 jaar kan komen ravotten tijdens de speelpleinwerking.
Slotenmaker
Speelplein De Warande Torhout 2018 Alles wat u moet weten voordat je gaat TripAdvisor.
Alle Torhout hotels. Hoteldeals voor Torhout. 5-sterren hotels in Torhout. 3-sterren hotels in Torhout. In de buurt van bezienswaardigheden. Hotels in de buurt van Speelplein De Warande. Hotels in de buurt van Kasteel Wijnendale. Hotels in de buurt van Mosterdmuseum Mustard Museum.
leningen
Domein De Warande Westtoer.
Het omheinde speelplein is toegankelijk van de paasvakantie tot de herfstvakantie en dit elke woensdag, zaterdag en feestdag. Opgelet: tijdens de paas en zomervakantie is De Warande exclusief toegankelijk voor de speelpleinwerking! Domein De Warande. 32 50 21 50 00.
Speelplein De Warande Torhout UiT in Vlaanderen.
Speelplein De Warande. Locatie Natuurgebied of park. Aartrijkestraat 140 8820 Torhout. Hoe geraak ik hier? De Lijn: routeplanner. Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Torhout. zondag 24 juni 2018. Torhout-Content: Speelpleinroute ism de Gezinsbond. Speelplein De Warande Torhout.
De Warande, Torhout Tel: 050215. Recreatieparken goudengids.be.
Een recensie schrijven? Aartrijkestraat 140, 8820 Torhout. 050 21 50 00. Andere interessante bedrijven in de buurt. t Kakelende Kippenmuseum. Wittepoortstraat 25, 8600 Keiem Diksmuide. 2 juni 2010. De Warande is het gemeentelijke speelplein waar je heel wat spelplezier kan beleven.
Domein De Warande Jeugd.
Wil je zeker zijn dat er iemand is, maak dan even een afspraak. Domein De Warande. Naast de talrijke wijkspeelpleintjes vind je in Torhout ook een groot omheind speelplein: De Warande. Dit domein wordt tijdens de paas en zomervakantie gebruikt door de speelpleinwerking.

Contacteer ons