Zoeken naar de warande torhout

Speelpleinwerking De Warande Jeugd.
De speelpleinwerking gaat steeds door op speelplein De Warande in de Aartrijkestraat 140 te Torhout. Kom bij voorkeur met de fiets of te voet, want er is maar een beperkte parkeermogelijkheid. Iedereen tussen 3 en 12 jaar kan komen ravotten tijdens de speelpleinwerking.
lenen berekenen
Domein De Warande Westtoer.
Het omheinde speelplein is toegankelijk van de paasvakantie tot de herfstvakantie en dit elke woensdag, zaterdag en feestdag. Opgelet: tijdens de paas en zomervakantie is De Warande exclusief toegankelijk voor de speelpleinwerking! Domein De Warande. 32 50 21 50 00.
dakwerken vilvoorde
Openspeelpleindag in de Warande op 26 juni Torhout Vandaag.
Opvang in De Warande is mogelijk voor de werking tussen 7 en 9 uur. Na de werking kunnen kinderen terecht in de opvang in een opvanginitiatief. Previous Post Nieuws uit Politiezone Kouter Next Post Praat en Sfeercafé Flandria viert einde van de examens met Plan Bee. Geef een reactie Reactie annuleren. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met. U heeft JavaScript momenteel uitgeschakeld. Om een reactie te kunnen plaatsen dient u JavaScript in te schakelen en Cookies toe te staan, vernieuw vervolgens deze pagina. Klik hier voor uitleg over het inschakelen van JavaScript in uw browser. Nieuws melden via info@torhoutvandaag.be! Zoeken naar: Zoeken Meest recente berichten. Parkies ging de reggae toer op. Roel en Veerle met vakantie. Bijenkast in Ravenhofpark. 320555, euro voor Jason. SK Torhout klaar voor derde.
garagepoorten
Speelplein De Warande Torhout 2018 Alles wat u moet weten voordat je gaat TripAdvisor.
Alle Torhout hotels. Hoteldeals voor Torhout. 5-sterren hotels in Torhout. 3-sterren hotels in Torhout. In de buurt van bezienswaardigheden. Hotels in de buurt van Speelplein De Warande. Hotels in de buurt van Kasteel Wijnendale. Hotels in de buurt van Mosterdmuseum Mustard Museum.
Speelplein De Warande Torhout UiT in Vlaanderen.
De Lijn: routeplanner. Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Torhout. vrijdag 27 juli 2018. Speelplein De Warande Torhout. Toon volledige agenda van Speelplein De Warande. Deel deze pagina. Ah zo baby, je bent dus op zoek naar tips in.
De Warande, Torhout Tel: 050215. Recreatieparken goudengids.be.
Een recensie schrijven? Aartrijkestraat 140, 8820 Torhout. 050 21 50 00. Andere interessante bedrijven in de buurt. t Kakelende Kippenmuseum. Wittepoortstraat 25, 8600 Keiem Diksmuide. 2 juni 2010. De Warande is het gemeentelijke speelplein waar je heel wat spelplezier kan beleven.
Speelpleinwerking in De warande Torhout Vandaag.
Waar: De speelpleinwerking vindt steeds plaats in speelplein De Warande in de Aartrijkestraat 140 in Torhout. Kom bij voorkeur met de fiets of te voet, want er is maar een beperkte parkeermogelijkheid. Wie: Iedereen tussen 3 en 12 jaar kan komen ravotten tijdens de speelpleinwerking.
Warande Festival Stad Torhout.
UiT in torhout. Warande Festival Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be! Droom jij er stiekem van om naar een festival te gaan met je vrienden? Wil jij graag zelf eens de ster zijn op een echt festivalpodium.
Domein De Warande Jeugd.
Wil je zeker zijn dat er iemand is, maak dan even een afspraak. Domein De Warande. Naast de talrijke wijkspeelpleintjes vind je in Torhout ook een groot omheind speelplein: De Warande. Dit domein wordt tijdens de paas en zomervakantie gebruikt door de speelpleinwerking.

Contacteer ons