Op zoek naar de warande torhout?

Speelplein De Warande Torhout UiT in Vlaanderen.
Aartrijkestraat 140 8820 Torhout. Hoe geraak ik hier? De Lijn: routeplanner. Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Torhout. zondag 22 april 2018. Speelplein De Warande Torhout. zondag 24 juni 2018. Torhout-Content: Speelpleinroute ism de Gezinsbond. Speelplein De Warande Torhout.
geld lenen
Speelpleinwerking De Warande Jeugd.
Waar: De speelpleinwerking gaat steeds door op speelplein De Warande in de Aartrijkestraat 140 te Torhout. Kom bij voorkeur met de fiets of te voet, want er is maar een beperkte parkeermogelijkheid. Wie: Iedereen tussen 3 en 12 jaar kan komen ravotten tijdens de speelpleinwerking.
eenmanszaak oprichten
Speelplein De Warande Torhout 2018 Alles wat u moet weten voordat je gaat TripAdvisor.
Alle Torhout hotels. Hoteldeals voor Torhout. 5-sterren hotels in Torhout. 3-sterren hotels in Torhout. In de buurt van bezienswaardigheden. Hotels in de buurt van Speelplein De Warande. Hotels in de buurt van Kasteel Wijnendale. Hotels in de buurt van Mosterdmuseum Mustard Museum.
Binnendeuren
Domein De Warande Westtoer.
Het omheinde speelplein is toegankelijk van de paasvakantie tot de herfstvakantie en dit elke woensdag, zaterdag en feestdag. Opgelet: tijdens de paas en zomervakantie is De Warande exclusief toegankelijk voor de speelpleinwerking! Domein De Warande. 32 50 21 50 00.

Jeugddienst en speelplein de Warande. Jong in Torhout en op zoek naar info? Maak de juiste klik: www.jeugdtorhout.be. De jeugddienst ontwikkelde voor alle jongeren een eigen website. Je kan er terecht voor informatie over. Voor alle vragen omtrent jeugd verwijzen we je dus graag door naar.:
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Domein De Warande Jeugd.
Wil je zeker zijn dat er iemand is, maak dan even een afspraak. Domein De Warande. Naast de talrijke wijkspeelpleintjes vind je in Torhout ook een groot omheind speelplein: De Warande. Dit domein wordt tijdens de paas en zomervakantie gebruikt door de speelpleinwerking.

Contacteer ons