Op zoek naar de warande brussel?

Over ons De Warande.
De Warande is al 30 jaar een exclusieve club in het hartje van Brussel. De Warande gelooft in haar jonge leden, de toekomstige leiders binnen hun vakgebied. Zij zorgen ervoor dat De Warande in de toekomst het beste talent in Vlaanderen kan blijven verbinden.
simulatie hypothecaire lening
Activiteiten De Warande.
ANTW: Seizoensdrink bij DEME. BEL20: Werklunch met Johan Thijs KBC VOLZET. Wetenschapslunch met Bart De Strooper. De Warande opent opnieuw haar deuren! De Warande vandaag. Het nieuwe activiteitenseizoen komt eraan! De Warande vandaag. Massale opkomst 11 juliviering! De Warande vandaag.
Douglas
In de Warande Wikipedia.
Vanuit politieke hoek kwam, een jaar na het uitbrengen van het manifest, nog meer kritiek.: de denktank heeft een naam gekozen die goed lijkt op de Brusselse zakenclub De" Warande, wat de indruk kan doen ontstaan dat de luxeclub achter de ideeën staat van de denktank 1. het manifest deed met name geen uitspraak over de toekomst van Brussel.
wallonie
Contact De Warande.
Tussen 12u en 14u kunt u lunchen in ons clubrestaurant. Maak u geen zorgen over een parkeerplaats in Brussel. De Warande levert haar leden een unieke service met een eigen voiturierdienst. Elke maandag tot vrijdag van 11 tot 15 uur en tijdens Warande-activiteiten.
Airport
Nieuwe voorzitter De Warande Brussel De Standaard.
Met Mark Leysen komt een uitgesproken discrete ondernemer aan de top van de Brusselse zakenclub De Warande. De Warande werd in 1988 opgericht vanuit Voka Brussel en was bedoeld als signaal om de Vlaamse. Met Mark Leysen komt een uitgesproken discrete ondernemer aan de top van de Brusselse zakenclub De Warande.
BINNENKIJKEN. De Warande in Brussel De Standaard.
16/09/2015 om 1100: door edm. De Warande, de club van Vlamingen in Brussel aan het gelijknamige stadspark, is geen plek waar je zonder lidmaatschap zomaar binnenloopt, en dat is zonde. Sinds de oprichting in 1988 is de club gehuisvest in het statige Hôtel Empain, een neoklassiek pand dat in 2013 een ingrijpende renovatie onderging.
De Warande club Wikipedia.
De Warande strives to bring together distinguished and representative personalities from the Flemish business community. De Warande also offers her members a platform to enrich their intellectual growth, through expected or unexpected encounters and through a vast selection of club events: working lunches, debate nights, club tables.
De Warande VZW BE 0433.458.554 Brussel.
Rapporten en analyses. Bestel uitgebreid financieel rapport over De Warande. Download Trends Top Benchmarks voor De Warande. Met een login downloadt u het benchmarkrapport. De SectorTop biedt een gedetailleerd dossier van de sector Andere. Met onze GemeenteTop heeft u een haarfijne analyse van het economische weefsel in Brussel.
De Warande Verbindt Vlaanderen.
De Warande Verbindt Vlaanderen. De Warande is dé ontmoetingsplek van haar leden, met Vlaanderen en de rest van de wereld. Al meer dan dertig jaar kunnen leden er hun visie verbreden via nieuwe ervaringen, verrassende ontmoetingen en frisse inzichten. De Warande opent opnieuw haar deuren!

Contacteer ons