Resultaten voor de warande brussel

De Warande club Wikipedia.
De Warande strives to bring together distinguished and representative personalities from the Flemish business community. De Warande also offers her members a platform to enrich their intellectual growth, through expected or unexpected encounters and through a vast selection of club events: working lunches, debate nights, club tables.
lening
BINNENKIJKEN. De Warande in Brussel De Standaard.
16/09/2015 om 1100: door edm. De Warande, de club van Vlamingen in Brussel aan het gelijknamige stadspark, is geen plek waar je zonder lidmaatschap zomaar binnenloopt, en dat is zonde. Sinds de oprichting in 1988 is de club gehuisvest in het statige Hôtel Empain, een neoklassiek pand dat in 2013 een ingrijpende renovatie onderging.
tuners versterkers
De Warande, Brussel Tel: 025143. Seminaries Organisatie van goudengids.be.
Een recensie schrijven? Zinnerstraat 1, 1000 Brussel. 02 514 30 00. Seminaries Organisatie van. Andere interessante bedrijven in de buurt. Residence Palace-Internationaal Perscentrum. Wetstraat 155, 1040 Brussel. First Euroflat Hotel. Karel de Grotelaan 50, 1000 Brussel. Ateliers des Tanneurs Les.
Slotenmaker
Katja Borgerhoff De Warande: We willen af van het woord zakenclub BRUZZ.
Gui Polspoel praat met Katja Borgerhoff. Zij is gedelegeerd bestuurder van de exclusieve club De Warande in Brussel. In het verleden was de club behoorlijk Vlaams getint, maar tegenwoordig profileren ze zich als een ontmoetingsplaats voor mensen die een toegevoegde waarde kunnen betekenen.
De Warande Verbindt Vlaanderen.
Present, het jaarlijkse magazine van De Warande, wordt dit jaar in een feestelijk jasje gestoken. De Warande vandaag. DE WARANDE IS UW UITVALSBASIS IN BRUSSEL. Als u lid wordt van De Warande, mag u het huis gebruiken als het uwe.

Contacteer ons