Zoeken naar turnhout de warande

Livestreaming optreden De Warande verloopt vlekkeloos, ook M. Turnhout Gazet van Antwerpen.
Meer dan duizend senioren in de provincie Antwerpen hebben via livestreaming genoten van het optreden van Barbara Dex in De Warande in Turnhout. De bewoners van woonzorgcentrum De Wending in Turnhout kregen er live een concert van papa Marc Dex bovenop.
subsidies
Cultuurhuis de Warande Stad Turnhout.
Volwassenen, jongeren, kinderen en zelfs scholen trekken hier naartoe als ze zich willen laten vervoeren door cultuur. Filmfestival MOOOV, Strip Turnhout, Architectuurvereniging Ar-Tur en Kunst in Zicht wonen ook in de Warande. In 2005 opende de Warande met de Kuub een prachtzaal die uitblinkt door haar vormgeving.
krediet
de Warande Turnhout 2018 Alles wat u moet weten voordat je gaat TripAdvisor.
Hotels in de buurt van EIN Luchthaven Eindhoven. Hotels in de buurt van ANR Internatione Luchthaven Antwerpen. Alle restaurants in Turnhout. Restaurants in de buurt van de Warande. Alle dingen om te doen in Turnhout. Activiteiten in de omgeving van de Warande.
fortis
De Warande Turnhout Wikipedia.
De Kuub op het Kasteelplein. De Warande is een provinciaal cultuurhuis in de stad Turnhout en was één van de eerste culturele centra in Vlaanderen. Het omvat onder andere een schouwburg, een theater en concertzaal de Kuub' en verschillende kleinere project en podiumruimtes.
Wageningen
Nieuw Warandeseizoen: win een programmator Turnhout Gazet van Antwerpen.
13/05/2017 om 1300: door Wouter Adriaensen. Turnhout Het culturele aanbod van de Warande voor het seizoen 2017-2018 is bekendgemaakt. De programmatoren komen bij enkele gelukkigen persoonlijk meer uitleg geven. De schouwburg blijft nog een heel seizoen lang gesloten maar het programma voor de Kuub, de exporuimte en de voorstellingen op locatie is opnieuw goed gevuld.
Theatervoorstelling, Turnhout UiT in Vlaanderen.
zaterdag 13 oktober 2018. HETGEVOLG De moeder en de 3 soldaten. Van 16 november 2018 tot 18 november 2018. Turnhout, Cultuurhuis De Warande. zaterdag 26 januari 2019. HETGEVOLG ROOD of waarom pesten niet grappig is 8. vrijdag 8 februari 2019.
Cultuurhuis de Warande.
Vind de schat van Vlieg in de Warande. Nieuw: Joshua Redman met Still Dreaming. Schrijvers op Stal. Vul hieronder je emailadres in indien je je wil aanmelden voor de nieuwsbrief of je nieuwsbrief voorkeuren wilt wijzigen. lees hier de brochure.

Contacteer ons