Op zoek naar warande turnhout programma?

Programma Cultuurhuis de Warande.
met een beperking. Doe de Warande. projecten en festivals. Artist in Residence Niels Van Heertum. Sidi Larbi Cherkaoui cureert. de selectie van Michael De Cock. Arab Cartoon Festival. WinterWarm in de Hoge Rielen. de Warande op locatie. Doe de Warande.
autolening simulatie
expo Programma Cultuurhuis de Warande.
Doe de Warande. Onze tentoonstellingen zijn in principe steeds voor alle leeftijden toegankelijk. Dit kan vanaf de kleuterschool tot de lagere school en van de middelbare school tot het hoger onderwijs. Onze educatief medewerker past het niveau van de rondleidingen aan aan de leeftijd van de groep. Op vraag kan hij ook een inhoudelijke link leggen met de leefwereld van de leerlingen. Wil je met je school een aantal rondleidingen en/of workshops volgen, mail dan naar annelies.nagels@warande.be of bel op 014 47 21 89. De tentoonstellingen zelf zijn gratis voor de leerlingen. Wil je zelfstandig met je klas een tentoonstelling bezoeken? Bij sommige tentoonstellingen voorzien wij een lesmap met frisse ideeën om zelf aan de slag te gaan. Je vindt deze op onze website. Deze optie is enkel mogelijk tijdens de reguliere openingsuren. Klik hier voor een overzicht van alle lesmappen van de lopende en voorbije tentoonstellingen. PROGRAMMA EXPO 17-18.
kapaza
Made in de Warande Programma Cultuurhuis de Warande.
De Warande heeft een speciale repetitieruimte voor theater en dansgezelschappen, de Houten Zaal. Als een gezelschap repeteert in deze zaal en in première gaat in de Warande, krijgt de voorstelling het label Made in de Warande. Programma Made in de Warande seizoen 2018-2019.
wetterse dakwerken cycling team
Theatervoorstelling, Turnhout UiT in Vlaanderen.
zaterdag 13 oktober 2018. HETGEVOLG De moeder en de 3 soldaten. Van 16 november 2018 tot 18 november 2018. Turnhout, Cultuurhuis De Warande. zaterdag 26 januari 2019. HETGEVOLG ROOD of waarom pesten niet grappig is 8. vrijdag 8 februari 2019.
Panasonic
Nieuw Warandeseizoen: win een programmator Turnhout Gazet van Antwerpen.
13/05/2017 om 1300: door Wouter Adriaensen. Turnhout Het culturele aanbod van de Warande voor het seizoen 2017-2018 is bekendgemaakt. De programmatoren komen bij enkele gelukkigen persoonlijk meer uitleg geven. De schouwburg blijft nog een heel seizoen lang gesloten maar het programma voor de Kuub, de exporuimte en de voorstellingen op locatie is opnieuw goed gevuld.
Cultuurhuis de Warande.
De Warande zoekt stagiaire productie-assistentie voor tentoonstelling 0. Vind de schat van Vlieg in de Warande. Nieuw: Joshua Redman met Still Dreaming. Schrijvers op Stal. Vul hieronder je emailadres in indien je je wil aanmelden voor de nieuwsbrief of je nieuwsbrief voorkeuren wilt wijzigen.

Contacteer ons