Zoeken naar warande turnhout programma

de Warande overdag Programma Cultuurhuis de Warande.
de Warande overdag. Events in dit thema. Nagedacht filosofen over het nieuws. Alicja Gescinska Ignaas Devisch. de Warande Tuinzaal. Vlaams Bouwmeester komt naar De Persclub. de Warande Tuinzaal. Tussen hond en wolf. UNM en de Warande. op locatie in Turnhout.
hypothecaire lening
expo Programma Cultuurhuis de Warande.
met een beperking. Doe de Warande. Onze tentoonstellingen zijn in principe steeds voor alle leeftijden toegankelijk. Dit kan vanaf de kleuterschool tot de lagere school en van de middelbare school tot het hoger onderwijs. Onze educatief medewerker past het niveau van de rondleidingen aan aan de leeftijd van de groep. Op vraag kan hij ook een inhoudelijke link leggen met de leefwereld van de leerlingen. Klik hier voor een overzicht van alle lesmappen van de lopende en voorbije tentoonstellingen. PROGRAMMA EXPO 17-18.
partytent
Cultuurhuis de Warande.
Artiesten gezocht voor loge-optredens in de Warande. Warandesouvenir: van oude banners tot leuke shoppers. Vijf vragen aan Koen Augustijnen. Win duotickets voor het MOOOV Filmfestival. People of de Warande. eten en drinken: Barzoen. Je winkelmandje is nog leeg. Cultuurhuis de Warande.
binnendeur

Contacteer ons