Op zoek naar de warande turnhout?

de Warande Turnhout 2018 Alles wat u moet weten voordat je gaat TripAdvisor.
Hotels in de buurt van Taxandriamuseum. Hotels in de buurt van Architect's' House Jozef Schellekens. Hotels in de buurt van Kleuterstad. Hotels in de buurt van Historische Drukkerij Turnhout. Alle restaurants in Turnhout. Restaurants in de buurt van de Warande.
daikin
Cultuurhuis de Warande Stad Turnhout.
Volwassenen, jongeren, kinderen en zelfs scholen trekken hier naartoe als ze zich willen laten vervoeren door cultuur. Filmfestival MOOOV, Strip Turnhout, Architectuurvereniging Ar-Tur en Kunst in Zicht wonen ook in de Warande. In 2005 opende de Warande met de Kuub een prachtzaal die uitblinkt door haar vormgeving.
tweedehands auto garage
De Warande Turnhout Wikipedia.
De Kuub op het Kasteelplein. De Warande is een provinciaal cultuurhuis in de stad Turnhout en was één van de eerste culturele centra in Vlaanderen. Het omvat onder andere een schouwburg, een theater en concertzaal de Kuub' en verschillende kleinere project en podiumruimtes.
audio hifi
de Warande Stad Turnhout.
U bent hier: Home. Over de stad. Waar kan je ons bereiken? Warandestraat 42 2300 Turnhout. 014 41 94 94. Campus Blairon 200 2300 Turnhout. 014 44 33 11. Wanneer kun je ons deze week bereiken? Vandaag open van 08.30 tot 12.30 uur.
Nieuw Warandeseizoen: win een programmator Turnhout Gazet van Antwerpen.
13/05/2017 om 1300: door Wouter Adriaensen. Turnhout Het culturele aanbod van de Warande voor het seizoen 2017-2018 is bekendgemaakt. De programmatoren komen bij enkele gelukkigen persoonlijk meer uitleg geven. De schouwburg blijft nog een heel seizoen lang gesloten maar het programma voor de Kuub, de exporuimte en de voorstellingen op locatie is opnieuw goed gevuld.
De Warande Turnhout Architecten Achtergael.
De Warande Turnhout. Ontwerp voor de renovatie en uitbreiding van een cultuurhuis. De initiële opdracht aanpassing van het gebouw aan de hedendaagse werking als cultureel centrum werd vanuit een ruimere visie op de gehele site en het gebouwencomplex bestudeerd. In samenspraak met de bouwheer werd in functie hiervan de opdracht waar nodig bijgestuurd.
Cultuurhuis de Warande.
de avond van de voorstelling. met een beperking. Doe de Warande. Tussen hond en wolf. UNM en de Warande. Morgenmiddag om 1400: uur. za 15 t/m zo 16 sep 2018. tentoonstellingen in de Expozaal. vr 1 sep 2017 t/m di 31 jul 2018.

Contacteer ons