Meer resultaten voor de warande turnhout

de Warande Turnhout 2018 Alles wat u moet weten voordat je gaat TripAdvisor.
Hotels in de buurt van Taxandriamuseum. Hotels in de buurt van Architect's' House Jozef Schellekens. Hotels in de buurt van Kleuterstad. Hotels in de buurt van Historische Drukkerij Turnhout. Alle restaurants in Turnhout. Restaurants in de buurt van de Warande.
lening op afbetaling
Cultuurhuis de Warande Stad Turnhout.
Volwassenen, jongeren, kinderen en zelfs scholen trekken hier naartoe als ze zich willen laten vervoeren door cultuur. Filmfestival MOOOV, Strip Turnhout, Architectuurvereniging Ar-Tur en Kunst in Zicht wonen ook in de Warande. In 2005 opende de Warande met de Kuub een prachtzaal die uitblinkt door haar vormgeving.
jaeger lecoultre reverso
Cultuurhuis de Warande Toerisme Turnhout.
Cultuurhuis de Warande. Cultuurhuis de Warande. Cultuurliefhebbers weten in Turnhout perfect waar ze moeten zijn. In de voormalige tuin van het kasteel ligt een van de grootste cultuurhuizen van Vlaanderen, de Warande. Vroeger een rustpunt in de stad, nu een culturele broedplaats.
partytent
de Warande Stad Turnhout.
Over de stad. Waar kan je ons bereiken? Warandestraat 42 2300 Turnhout. 014 41 94 94. Campus Blairon 200 2300 Turnhout. 014 44 33 11. Wanneer kun je ons deze week bereiken? Morgen open van 08.30 tot 12.30 uur, van 13.30 tot 19.30 uur.
de schoorsteenveger
De Warande Turnhout Wikipedia.
De Kuub op het Kasteelplein. De Warande is een provinciaal cultuurhuis in de stad Turnhout en was één van de eerste culturele centra in Vlaanderen. Het omvat onder andere een schouwburg, een theater en concertzaal de Kuub' en verschillende kleinere project en podiumruimtes.
Nieuw Warandeseizoen: win een programmator Turnhout Gazet van Antwerpen.
13/05/2017 om 1300: door Wouter Adriaensen. Turnhout Het culturele aanbod van de Warande voor het seizoen 2017-2018 is bekendgemaakt. De programmatoren komen bij enkele gelukkigen persoonlijk meer uitleg geven. De schouwburg blijft nog een heel seizoen lang gesloten maar het programma voor de Kuub, de exporuimte en de voorstellingen op locatie is opnieuw goed gevuld.
Cultuurhuis de Warande.
Nieuw: Joshua Redman met Still Dreaming. De Warande zoekt stagiaire productie-assistentie voor tentoonstelling 0. Vul hieronder je emailadres in indien je je wil aanmelden voor de nieuwsbrief of je nieuwsbrief voorkeuren wilt wijzigen. lees hier de brochure. zomerprogramma café Barzoen.

Contacteer ons