Meer resultaten voor speelplein de warande

Speelpleinwerking Wasper Warande Kortrijk.
Zonder UiTPAS kan je niet intekenen, je brengt hem dus elke dag mee naar het speelplein. Hierin zit ook de verzekering vervat. De kaart kan je aankopen in het secretariaat van De Warande maar is ook verkrijgbaar in de bibliotheek, de OC's, JC Tranzit en in sportcentra.
lening op afbetaling
Domein De Warande Jeugd.
Tijdens de paas en zomervakantie is speelplein De Warande exclusief toegankelijk voor de speelpleinwerking. Concreet betekent dit dat het domein van maandag tot vrijdag van 9 tot 17 uur enkel toegankelijk is voor deelnemers van de speelpleinwerking, behalve op woensdagmiddag.
krediet
Speelplein De Warande Torhout 2018 Alles wat u moet weten voordat je gaat TripAdvisor.
In de buurt van bezienswaardigheden. Hotels in de buurt van Speelplein De Warande. Hotels in de buurt van Kasteel Wijnendale. Hotels in de buurt van Mosterdmuseum Mustard Museum. Hotels in de buurt van Museum Torhouts Aardewerk. Hotels in de buurt van St.
studentenjob
37 extra parkeerplaatsen aan speelplein De Warande Kortrijk Het Nieuwsblad.
Bij de start van de speelpleinwerking werd de nieuwe parking bij De Warande officieel geopend. Dankzij een samenwerking met vzw De Waak-De Branding heeft de stad Kortrijk nu 37 extra parkeerplaatsen aan speelplein De Warande. Het stadsbestuur investeerde 218.810 euro in de parking die door het maatwerkbedrijf werd aangelegd langs de Ringlaan.
Domein De Warande Westtoer.
Het omheinde speelplein is toegankelijk van de paasvakantie tot de herfstvakantie en dit elke woensdag, zaterdag en feestdag. Opgelet: tijdens de paas en zomervakantie is De Warande exclusief toegankelijk voor de speelpleinwerking! Domein De Warande. 32 50 21 50 00.
Speelpleinwerking in De warande Torhout Vandaag.
Waar: De speelpleinwerking vindt steeds plaats in speelplein De Warande in de Aartrijkestraat 140 in Torhout. Kom bij voorkeur met de fiets of te voet, want er is maar een beperkte parkeermogelijkheid. Wie: Iedereen tussen 3 en 12 jaar kan komen ravotten tijdens de speelpleinwerking.
Speelplein De Warande Torhout UiT in Vlaanderen.
De Lijn: routeplanner. Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Torhout. vrijdag 27 juli 2018. Speelplein De Warande Torhout. Toon volledige agenda van Speelplein De Warande. Deel deze pagina. Ah zo baby, je bent dus op zoek naar tips in.
Speelplein De Warande Gemeente Haaltert.
Speelplein De Warande. In het Warandepark is er een speeltuin, met o.a. een klimtoestel, hobbeldiertjes en een huisje. Je vindt het warandepark in het centrum van Haaltert, aan de kerk, op het Sint-Goriksplein. Speelplein De Warande. 2011 Gemeente Haaltert privacy LCP.
Speelplein De Warande Torhout Buitenspeeldag.
Speelpleinwerking De Warande Jeugd.
Tijdens de paas en zomervakantie kunnen kinderen vanaf 3 tot 12 jaar terecht op speelplein De Warande om er volle bak te komen spelen. Dagelijks worden door animatoren knotsgekke spelen voorzien om de kinderen de tijd van hun leven te bezorgen op het speelplein.

Contacteer ons