Meer resultaten voor speelplein de warande

Domein De Warande Jeugd.
Tijdens de paas en zomervakantie is speelplein De Warande exclusief toegankelijk voor de speelpleinwerking. Concreet betekent dit dat het domein van maandag tot vrijdag van 9 tot 17 uur enkel toegankelijk is voor deelnemers van de speelpleinwerking, behalve op woensdagmiddag.
persoonlijke leningen
Animator op speelplein De Warande Jeugd.
Samen met een team van zo'n' 15 à 20 animatoren per dag verwelkomen we dagelijks zo'n' 100 spelende kinderen op het speelplein. Naast de vele speelmogelijkheden die De Warande te bieden heeft, heb jij als animator een belangrijke rol: laat de kinderen vollen bak spelen en genieten van hun vakantie!
vof oprichten kosten
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Binnendeuren
Speelplein De Warande Torhout 2018 Alles wat u moet weten voordat je gaat TripAdvisor.
In de buurt van bezienswaardigheden. Hotels in de buurt van Speelplein De Warande. Hotels in de buurt van Kasteel Wijnendale. Hotels in de buurt van Mosterdmuseum Mustard Museum. Hotels in de buurt van Museum Torhouts Aardewerk. Hotels in de buurt van St.
Speelplein De Warande Torhout UiT in Vlaanderen.
De Lijn: routeplanner. Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Torhout. zondag 22 april 2018. Speelplein De Warande Torhout. zondag 24 juni 2018. Torhout-Content: Speelpleinroute ism de Gezinsbond. Speelplein De Warande Torhout. Eten en drinken. Toon volledige agenda van Speelplein De Warande.
Domein De Warande Westtoer.
Het omheinde speelplein is toegankelijk van de paasvakantie tot de herfstvakantie en dit elke woensdag, zaterdag en feestdag. Opgelet: tijdens de paas en zomervakantie is De Warande exclusief toegankelijk voor de speelpleinwerking! Domein De Warande. 32 50 21 50 00.
Speelplein De Warande Gemeente Haaltert.
Speelplein De Warande. In het Warandepark is er een speeltuin, met o.a. een klimtoestel, hobbeldiertjes en een huisje. Je vindt het warandepark in het centrum van Haaltert, aan de kerk, op het Sint-Goriksplein. Speelplein De Warande. 2011 Gemeente Haaltert privacy LCP.
Speelpleinwerking in De warande Torhout Vandaag.
Waar: De speelpleinwerking vindt steeds plaats in speelplein De Warande in de Aartrijkestraat 140 in Torhout. Kom bij voorkeur met de fiets of te voet, want er is maar een beperkte parkeermogelijkheid. Wie: Iedereen tussen 3 en 12 jaar kan komen ravotten tijdens de speelpleinwerking.
Speelpleinwerking De Warande Jeugd.
Tijdens de paas en zomervakantie kunnen kinderen vanaf 3 tot 12 jaar terecht op speelplein De Warande om er volle bak te komen spelen. Dagelijks worden door animatoren knotsgekke spelen voorzien om de kinderen de tijd van hun leven te bezorgen op het speelplein.

Contacteer ons