Resultaten voor warande turnhout

De Warande Turnhout Wikipedia.
Vijf jaar later werd gestart met de bouw en op 28 oktober 1972 werd de Warande geopend. Het cultureel centrum De Warande werd zo een van de eerste culturele centra in Vlaanderen. Dat toenmalig minister van cultuur Frans Van Mechelen afkomstig was uit Turnhout, was daarin waarschijnlijk een belangrijke factor.
kelderdichting
de Warande Turnhout 2018 Alles wat u moet weten voordat je gaat TripAdvisor.
Wat te doen in Turnhout. Foto's' van Turnhout. Kaart van Turnhout. Alle Turnhout hotels. Hoteldeals voor Turnhout. Lastminutehotels in Turnhout. 4-sterren hotels in Turnhout. 3-sterren hotels in Turnhout. Turnhout Hotels huisdieren toegestaan. In de buurt van bezienswaardigheden. Hotels in de buurt van de Warande.
auto
Cultuurhuis de Warande Stad Turnhout.
Sindsdien groeide de Warande uit tot een multifunctioneel cultuurhuis. Volwassenen, jongeren, kinderen en zelfs scholen trekken hier naartoe als ze zich willen laten vervoeren door cultuur. Filmfestival MOOOV, Strip Turnhout, Architectuurvereniging Ar-Tur en Kunst in Zicht wonen ook in de Warande.
goedkoop
Isolatie smeult in nieuwbouw Warande Turnhout Gazet van Antwerpen.
Maak van Turnhout jouw startgemeente! Isolatie smeult in nieuwbouw Warande. 26/10/2017 om 1905: door Ronny van den Ackerveken. Turnhout Tijdens de werken aan de nieuwbouw van De Warande begon donderdagnamiddag wat isolatie te smeulen in de kelder. Dat zorgde voor rookontwikkeling.
Nieuw Warandeseizoen: win een programmator Turnhout Gazet van Antwerpen.
13/05/2017 om 1300: door Wouter Adriaensen. Turnhout Het culturele aanbod van de Warande voor het seizoen 2017-2018 is bekendgemaakt. De programmatoren komen bij enkele gelukkigen persoonlijk meer uitleg geven. De schouwburg blijft nog een heel seizoen lang gesloten maar het programma voor de Kuub, de exporuimte en de voorstellingen op locatie is opnieuw goed gevuld.
Cultuurhuis de Warande.
De Warande zoekt stagiaire productie-assistentie voor tentoonstelling 0. Vind de schat van Vlieg in de Warande. Nieuw: Joshua Redman met Still Dreaming. Schrijvers op Stal. Vul hieronder je emailadres in indien je je wil aanmelden voor de nieuwsbrief of je nieuwsbrief voorkeuren wilt wijzigen.

Contacteer ons