Resultaten voor warande turnhout

De Warande Turnhout Wikipedia.
Vijf jaar later werd gestart met de bouw en op 28 oktober 1972 werd de Warande geopend. Het cultureel centrum De Warande werd zo een van de eerste culturele centra in Vlaanderen. Dat toenmalig minister van cultuur Frans Van Mechelen afkomstig was uit Turnhout, was daarin waarschijnlijk een belangrijke factor.
leningen
Cultuurhuis de Warande Stad Turnhout.
Sindsdien groeide de Warande uit tot een multifunctioneel cultuurhuis. Volwassenen, jongeren, kinderen en zelfs scholen trekken hier naartoe als ze zich willen laten vervoeren door cultuur. Filmfestival MOOOV, Strip Turnhout, Architectuurvereniging Ar-Tur en Kunst in Zicht wonen ook in de Warande.
HDMI
de Warande Turnhout 2018 Alles wat u moet weten voordat je gaat TripAdvisor.
Foto's' van Turnhout. Kaart van Turnhout. Alle Turnhout hotels. Hoteldeals voor Turnhout. Lastminutehotels in Turnhout. 5-sterren hotels in Turnhout. 4-sterren hotels in Turnhout. 3-sterren hotels in Turnhout. Turnhout Hotels huisdieren toegestaan. In de buurt van bezienswaardigheden. Hotels in de buurt van de Warande.
Slotenmaker
Theatervoorstelling, Turnhout UiT in Vlaanderen.
Turnhout, Cultuurhuis De Warande. Van 7 juni 2018 tot 27 juni 2018. UNM Tussen hond en wolf. Turnhout, Cultuurhuis De Warande. Van 16 november 2018 tot 18 november 2018. Turnhout, Cultuurhuis De Warande. 1-10 van 10 resultaten. Ontvang een e-mail als er nieuwe resultaten zijn.
Cultuurhuis de Warande.
Renovatie Schouwburg van de Warande gaat de laatste fase in. Laatste kans expo Het Gouden Paviljoen. Floris Vanhoof werkt samen met Smurfit Kappa. Warandesouvenir: van oude banners tot leuke shoppers. Vul hieronder je emailadres in indien je je wil aanmelden voor de nieuwsbrief of je nieuwsbrief voorkeuren wilt wijzigen.

Contacteer ons