Op zoek naar warande wetteren?

Gemeente Wetteren Welkom!
UiT in Wetteren. Zwembad De Warande. De naam Wetteren. Het Wetterse landschap. Gallo-Romeinen en Franken. Schelde als grensrivier. Het Land van Dendermonde. De crisis van 1845 bestreden. Bunkers van Kwatrecht. Wapenschild en Vlag. College van burgemeester en schepenen. Reglementen en verordeningen.
backlinks
Openlucht zwembad De Warande in Wetteren opent de deuren! Goedkoop op reis.
Voor de kleinsten is er ook een speeltuin waar ze naar hartelust kunnen ravotten, voor de iets oudere sportievelingen beschikt het zwembad in Wetteren ook over verscheidene tennisvelden, voetbalvelden en een visvijver. Openingsuren De Warande 2018. Het zwembad De Warande in Wetteren is alle dagen geopend van 1 juli tot 31 augustus.
artiesten boeken
Sport en Recreatiecentrum De Warande riebedebie.be.
Startpagina Attracties Sport en Recreatiecentrum De Warande. Algemene informatie Tarieven. Algemene informatie Tarieven. Sport en Recreatiecentrum De Warande. Warandelaan 14, 9230 Wetteren www.wetteren.be Tel: 09/369.01.86 sport@wetteren.be. Het recreatiecentrum De Warande kan pronken met 2 prachtige openluchtzwembaden, aangepast aan de moderne recreant.
Pensioensparen
Openluchtzwembad De Warande gaat open Wetteren Regio HLN.
Openluchtzwembad De Warande gaat open. 23 mei 2017. Deel via Facebook 0 Tweet. Door het aangekondigde warme Hemelvaartweekend gooit Wetteren de deuren van het openluchtzwembad aan de Warandelaan open. Van donderdag 25 tot zondag 28 mei kan je er terecht van 11 tot 18 uur.
Openluchtzwembad De Warande gaat open Wetteren Het Nieuwsblad.
Wetteren Het water is helderblauw, de kleedkamers gepoetst, de springplank getest en de glijbanen gesmeerd Openluchtzwembad De Warande is helemaal klaar om je vanaf 6 juni te verwelkomen! Je kan er op weekdagen terecht van 9u30 tot en met 20 uur en in het weekend van 9u30 tot en met 18 uur.
Openluchtzwembad De Warande pas open vanaf 9 juni Wetteren Het Nieuwsblad.
Geef een zoekterm in. C Maak van Wetteren jouw startgemeente! Nieuws uit een andere gemeente? Openluchtzwembad De Warande pas open vanaf 9 juni. 25/05/2018 om 1446: door WesleyPoelman Print Corrigeer. Wetteren Zonnekloppers en zwemmers moeten nog even geduld oefenen. De tegelwerken aan het zwembad zorgen voor vertraging.
Gemeente Wetteren Welkom!
Het sport en recreatiecentrum De Warande is makkelijk te bereiken via de afrit Wetteren van de E40 en de E17. In Wetteren zelf wijzen bruine bordjes met De Warande op, je de weg. Het masterplan voor de Warande richt zich in eerste instantie op de beleving van het gebied als park.
Zwembad De Warande Wetteren UiTPAS Dender.
Zwembad De Warande Wetteren. Publiek zwemmen overdekt zwembad. Van 11 september 2018 tot 9 juni 2019 ma van 1630: tot 1800: van 700: tot. Zwembad De Warande Wetteren. Toon volledige agenda van Zwembad De Warande. Heb jij reeds een UiTPAS?
Sport en recreatiedomein De Warande Wetteren Projecten BURO II ARCHII.
Sport en recreatiedomein De Warande Wetteren. Het masterplan voor De Warande is een dynamisch en samenhangend kader voor een veelheid aan activiteiten, met voldoende flexibiliteit om in te kunnen spelen op toekomstige veranderingen en ontwikkelingen. Het richt zich in eerste instantie op de beleving van het gebied als park.
Gemeente Wetteren Welkom!
UiT in Wetteren. Zwembad De Warande. De naam Wetteren. Het Wetterse landschap. Gallo-Romeinen en Franken. Schelde als grensrivier. Het Land van Dendermonde. De crisis van 1845 bestreden. Bunkers van Kwatrecht. Wapenschild en Vlag. College van burgemeester en schepenen. Reglementen en verordeningen.
Sport en Recreatiecentrum De Warande Wetteren UiT in Vlaanderen.
Het sport en recreatiecentrum De Warande is makkelijk te bereiken via de afrit Wetteren van de E40 en de E17. In Wetteren zelf wijzen bruine bordjes met De Warande op, je de weg. De Warande is voor het publiek opengesteld in 1952.

Contacteer ons